News

Komentari 165

Bandića pratila u stopu: Ona je Natalija, missica s 2 diplome...

Bandića pratila u stopu: Ona je Natalija, missica s 2 diplome...

NATALIJA PRICA OREŠKI U gradsku skupštinu ušla je umjesto Ane Rucner. Bila je Miss universe, a danas je stomatologinja. Specijalizira ortodonciju te pohađa doktorski studij na stomatologiji

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić oko ponoći posjetio je Javnu vatrogasnu postrojbu, Zavod za hitnu medicinu, obišao je i prenoćište Crvenog križa u Kosnici...

Jedno je zajedničko svim tim obilascima i mnoštvu fotografija.

Uz njega je bila Natalija Prica Oreški (30), bivša Miss Universe 2011.

Natalija je članica Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić od njezina osnutka i predsjednica je Foruma mladih GO Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić.

Bivša missica je stomatologinja, specijalizira ortodonciju te pohađa doktorski studij na stomatologiji.

U gradsku skupštinu ušla je umjesto Ane Rucner. Koliko joj je titula misice pomogla u životu a koliko odmogla, rekla je u velikom intervjuu za 24sata 2018.

- Svakodnevno nailazim na predrasude, ali se ne opterećujem time. Budući da me uvijek gledaju kroz prizmu misice, volim naglasiti svoje obrazovanje. No taj izbor i titula su mi pomogli. Primjerice, te godine sam upoznala gradonačelnika Bandića te puno političara i poznatih ljudi iz društvenog života. Radim na svojoj edukaciji kontinuirano, pa sam nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu završila poslijediplomski stručni studij iz ekonomije. Trenutačno sam na specijalizaciji iz ortodoncije te pohađam doktorski studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu - rekla nam je.

Slobodno vrijeme vikendom provodi sa suprugom Ivanom u šetnjama i na kavama s prijateljima. Kondiciju održava trčanjem, ali kao i svemu, trčanju je prišla profesionalno te je išla u školu.

POGLEDAJTE VIDEO

Danas samostalno otrči do šest kilometara triput na tjedan. Poznato je da Milan Bandić kondiciju održava trčanjem pa smo je pitali trči li možda sa zagrebačkim gradonačelnikom.

- A ne. Volim trčati sama.

Obzirom na profesiju, pitali smo je je li nekom političaru popravljala zube.

- Nisam još - rekla nam je uz smijeh.

Zahvaljujući tituli misice, upoznala je prvu suprugu američkog predsjednika Ivanu Trump tijekom njezina nedavnog posjeta Zagrebu, gdje je predstavila svoju knjigu “Raising Trump”, te njihova sina Erica.

- Erika Trumpa sam upoznala još 2011. tijekom posjeta New Yorku s parom Kraljević. Razgovarali smo o mogućnosti da se u Hrvatskoj organizira svjetski izbor za Miss Universe. Tad je nahvalio Hrvatsku, no kako se radi o velikoj produkciji, još čekamo na taj svjetski izbor. No bio je ugodan i simpatičan, takvog ga pamtim - rekla je.

Natalija kaže da joj je suprug Ivan velika potpora.

- I on je završio medicinu te je sad na specijalizaciji iz otorinolaringologije - rekla je.

No Natalija nije prva Miss Universe kojoj je Bandić izravno ili neizravno pružio priliku za profesionalnim napretkom. Prije tri godine u direkciji Holdinga počela je raditi Sarah Ivanković (29), koja je 2009. bila 11. u svjetskom natjecanju za Miss Universe pa je dobila trajno krunu hrvatske Miss Universe.

Tad je posao s plaćom od 10.000 kuna dobila bez natječaja.

Sarah, djevojački Ćosić, nakon osvajanja titule udala se za Jozu Ivankovića i završila studij ekonomije. Ispostavilo se da je u Holdingu zaposlena bez natječaja, a neslužbeni izvori 24sata tad su rekli kako je naredba o zapošljavanju došla “iz Grada”.

Najčitaniji članci