News

Komentari 26

Bandićev susjed: 'Bio je dobar. Žao mi je samo što nismo dobili stan na Zavrtnici, naš ruše'

Bandićev susjed: 'Bio je dobar. Žao mi je samo što  nismo dobili stan na Zavrtnici, naš ruše'

Dok se čekaju službene informacije o terminu pogreba, diljem Zagreba građani žaluju za Bandićem. Njegov susjed kaže da je bio dobar čovjek, a žao mu je što mu nije uspio srediti stan na Zavrtnici

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara, izvijestila je Služba za informiranje Grada Zagreba.

O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa i ostalim informacijama, Grad će pravovremeno, u kontaktu s obitelji izvijestiti javnost. Dotad, građani diljem Zagreba žaluju za gradonačelnikom.

- Žao mi je čovjeka. Bio je jako dobar. Puno puta smo bili zajedno na nekim druženjima. Jako mi je žao za njega. Netko može pričati što god hoće, ali svatko radi svoj posao. Teško je čitati ove današnje komentare, to me ubija. Pustite čovjeka, umro je, neka živi gore, gleda. Ovi novi koji dolaze nakon njega, njegove greške, pa neka poprave. Valjda neće ni oni upasti u tako neke gluposti - rekao je čovjek koji se predstavio kao Bandićev susjed za N1 televiziju.

"Žao mi je što nismo dobili stan na Zavrtnici"

- Žao mi je čovjeka, bio mi je jako dobar. Puno je napravio za Zagreb, mogu oni svašta pričati, ali od fontana... I bilo šta. Sve, sve je napravio, evo i našu Branimirovu dolje. Jedino mi je žao što mi nije... Ja sam isto u fazi rušenja tu na Zavrtnici pa onda, eto, žao mi je što nismo mi dobili stan, ovo, ono, ali dobro. I to će danas-sutra možda ovi novi, koji dođu, možda nešto napraviti - rekao je.

 

Najčitaniji članci