Obavijesti

News

Komentari 31

Bandiću na festivalu poklonio čokoladni penis: 'Fakin jedan'

Bandiću na festivalu poklonio čokoladni penis: 'Fakin jedan'
7

Iako ga je odmah vratio i nije ga želi ponijeti sa sobom, Bandić se nije naljutio i u dobrom raspoloženju je nastavio razgledati druge štandove s čokoladnim delicijama

VIDEO

Fakin jedan! Ma kako mi je samo to uvalio! Nisam ni vidio što imam u ruci, nasmijao se zagrebački gradonačelnik kada je shvatio da u ruci drži poveći čokoladni penis. Dodao mu ga je fotograf na otvorenju Chocofesta. Čokoladni penis je Bandić dobio sa štanda slovenskog proizvođača “Lucifer”. Iako ga je odmah vratio i nije ga želi ponijeti sa sobom, Bandić se nije naljutio i u dobrom raspoloženju je nastavio razgledati druge štandove s čokoladnim delicijama. Ipak, uspio je nasmijati sve okupljene, a i fotografi su došli na svoje. Naime, teško da će se opet pružiti prilika za ovakvu fotografiju.

Novinarima je Bandić dao i treću verziju o tome kako je nastala masnice na njegovom lijevom oku.

- Uspio sam pasti nakon dvanaest godina, i to 50 metara od svoje kuće. Neću tražiti odštetu jer sam gradonačelnik, pa ne mogu je tražiti sam od sebe! Da sam običan građanin, mogao bih. Eto, pozivam sve Zagrepčane da počiste ispred svoje kuće, ja isto čistim svako jutro u 6 i 15, rekao je Bandić.

Nakon što su ga fotografirali s velikom masnicom na oku, dvije različite informacije su se pojavile u medijima. Njegov Ured za informiranje prvo je objavio kako je masnica posljedica moždanog udara i pucanja očnog živca, a onda kako je pao na trčanju.

Na prvom Čokofestu izlaže dvadesetak domaćih i stranih proizvođača čokolade i drugih delicija. Ruski "A. Korkunov" još nije na hrvatskom tržištu, ali se nadaju proboju nakon Čokofesta.  

- Nedavno nas je kupio "Mars", pa se nadamo da ćemo ući na hrvatsko, ali i na druga balkanska tržišta. To je i jedan od razloga zašto smo došli na ovaj festival. U Rusiji smo broj jedan u proizvodnji čokolade - rekao je Vjačeslav Voropajev, menadžer "A. Korkunova". Kaže kako je od hrvatskih čokolada probao samo Kraševe Griotte, za koje kaže da su vrlo kvalitetne. 

 - Čokolada je jedna od najpozitivnijih i najuniverzalnijih stvari koje je čovjek uopće izmislio. To je jedan od razloga zašto smo pokrenule ovaj festival - rekla je jedna od organizatorica, Sanja Bančević Medenica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...
NA VEZU JE U TROGIRU

Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...

Plus+ Iako je jahta Royal Romance plombirana do kraja svibnja, Ukrajinci su je oglasili. Dok se pravi vlasnik skriva, megajahta koja je izlistana na 101. mjestu u svijetu po količini luksuza, nalazi se u trogirskoj marini