News

Komentari 53

Banjalučka policija razbila krug prostitucije: kad su ušli u klub plesačice su prestale plesati

Banjalučka policija razbila krug prostitucije: kad su ušli u klub plesačice su prestale plesati

Jedanaest državljana BiH, Srbije i Slovenije uhićeno je protekle noći u Banja Luci u policijskoj akciji razbijanja lanca prostitucije pri čemu je otkrivena i droga, objavljeno je u subotu

Kako su izvijestili iz Policijske uprave u Banja Luci tijekom protekle noći uhićen je vlasnik ugostiteljskog objekta u središtu toga grada zbog sumnje da je organizirao prostituciju, kao i zbog nepridržavanja mjera propisanih u vrijeme epidemije koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Plesačice su prestale plesati kad je ušla policija

Uhićena su još dva bosanskohercegovačka državljanina, te četiri djevojke iz Srbije zbog sumnje da su za novac pružala seksualne usluge u ugostiteljskom objektu. Tom prigodom policija im je oduzela novac.

 

U policijskoj raciji zatečena su i četiri državljanina Slovenije koji su također uhićeni. Kod jednoga je pronađen kokain, dok je nakon testiranja utvrđeno da su konzumirali ovu drogu.

Prema priopćenju policijska operacija 'Dolar' izvedena je po nalogu Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luke. Policija nastavlja istragu, a nad uhićenima se provodi kriminalistička obrada.

Najčitaniji članci