News

Komentari 24

Banožić: Hrvatska vojska je iznad političara. Ne želim sudjelovati u ovom igrokazu

Banožić: Hrvatska vojska je iznad političara. Ne želim sudjelovati u ovom igrokazu

Hrvatska vojska je iznad svih nas političara. Svi smo prolazni, a ona će biti tu dok je Hrvatske, napisao je Banožić na Facebooku nakon što nije došao u našičku vojarnu

Ministar Mario Banožić ipak se nije pojavio na ispraćaju 36. hrvatskog kontingenta (HRVCON) u NATO operaciju KFOR u Republiku Kosovo.

Glasnogovornica ministarstva Saša Guttman je rekla da je dolazak ministra otkazan jer nema uvjeta za rad. Kaže da mu je zabranjeno obraćanje, kao i zapovjedniku kontigenta. Rekla je da je ovdje vojna policija, a ne pripadnici brigade i da je prvi put da novinari nisu pušteni na ispraćaj kontigenta. 

Iz MORH-a su, naime, pozvali medije koji na kraju nisu pušteni u našičku vojarnu.

Sve je na Facebooku prokomentirao i ministar Banožić.

- Hrvatska vojska je iznad svih nas političara. Svi smo prolazni, a ona će biti tu dok je Hrvatske. Nisam otišao u našičku vojarnu "132. brigade HV" na ispraćaj 36. hrvatskog kontingenta u NATO operaciju KFOR jer ne želim sudjelovati u igrokazu gospodina koji nažalost ne razumije prve dvije rečenice iz ove objave. Pripadnicima 36. hrvatskog kontingenta želim sretan put i uspješnu misiju. Vidimo se uskoro - napisao je Banožić.

Najčitaniji članci