News

Komentari 8

Banožić: Nastavljamo pomagati Ukrajini dok god bude potrebno

Banožić: Nastavljamo pomagati Ukrajini dok god bude potrebno

Nakon sastanka Obrambene kontaktne skupine za Ukrajinu koji je u utorak održan u Bruxellesu, Banožić je poručio kako će Hrvatska i dalje pratiti potrebe ukrajinskih snaga

Hrvatski ministar obrane Mario Banožić rekao je u utorak u Bruxellesu da će Zagreb nastaviti Ukrajini pružati političku, humanitarnu i tehničku potporu sve dok to bude potrebno, priopćio je MORH.

Nakon sastanka Obrambene kontaktne skupine za Ukrajinu koji je u utorak održan u Bruxellesu, Banožić je poručio kako će Hrvatska i dalje pratiti potrebe ukrajinskih snaga te u skladu s time, ali i vlastitim zalihama, na temelju odluka hrvatske vlade upućivati nužnu pomoć.

- Republika Hrvatska od samog početka osuđuje rusku agresiju na Ukrajinu. Kontinuirano komuniciramo s ukrajinskim partnerima te im pružamo potporu sukladno njihovim potrebama i našim mogućnostima, a sve u koordinaciji s drugim saveznicama i partnerima- rekao je ministar obrane.

- Nastavit ćemo Ukrajini pružati političku, humanitarnu i tehničku potporu sve dok to bude potrebno- zaključio je Banožić.

 

 

Najčitaniji članci