Obavijesti

News

Komentari 7

Banožić se sastao s Čovićem i kardinalom Vinkom Puljićem

Banožić se sastao s Čovićem i kardinalom Vinkom Puljićem

Puljić i Vukšić upoznali su Banožića s položajem katolika u BiH, a Banožić je istaknuo da će Hrvatska nastaviti pružati podršku svakom nastojanju da se poboljša položaj i status bosanskohercegovačkih Hrvata

VIDEO

Hrvatski ministar obrane Mario Banožić sastao se u utorak za posjeta Bosni i Hercegovini odvojeno s predsjedavateljem Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Draganom Čovićem te s kardinalom Vinkom Puljićem i vrhbosanskim nadbiskupom koadjutorom Tomom Vukšićem, priopćio je MORH.

"Ministar Banožić iskazao je potporu postizanju dogovora političkih stranka u BiH i usvajanju izmjena Izbornog zakona i susreo se s vrhbosanskim nadbiskupima Puljićem i Vukušićem", navodi se u priopćenju MORH-a.

Banožić je s Čovićem, predsjednikom HDZ-a BiH, razgovarao o reformi izbornog zakonodavstva u BiH kako bi Hrvati kao konstitutivni narod imali legitimne predstavnike u predsjedništvu BiH i ostalim visokim predstavničkim tijelima.

Također su razgovarali o aktualnim događajima u BiH, putu BiH prema članstvu u EU-u i NATO-u te o gospodarskoj suradnji Hrvatske i BiH, navodi se u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatski ministar obrane sastao se također u utorak, u pratnji hrvatskog veleposlanika u BiH Ivana Sabolića, s vrhbosanskim nadbiskupom metropolitom kardinalom Vinkom Puljićem i vrhbosanskim nadbiskupom koadjutorom i apostolskim upraviteljem vojnog ordinarijata BiH Tomom Vukšićem.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće
POGINULA DVA MUŠKARCA

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće

Dvojica muškaraca starosti 33  i 39 godina vozili su se quadom i u jednom trenutku s ceste su sletjeli u rijeku Bednju. Obojica su smrtno stradala.

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000  €
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000 €

Najatraktivniji i najskuplji traktor izložen na sajmu je Fendt 942 Vario. Proljetni sajam u svom 25. izdanju prvi je put produljen na četiri dana. Jedna od atrakcija sajma su i Izidora i Izidor, zaštitnici ratara
Preminuo je O.J. Simpson
U 76.GODINI

Preminuo je O.J. Simpson

Simpson je bio igrač američkog nogometa i filmska zvijezda, a najpoznatiji je bio po suđenju za ubojstvo supruge i ljubavnika