Obavijesti

Promo sadržaj

Barcaffè&go - Danas je lijep dan za…!

Barcaffè&go - Danas je lijep dan za…!
5

Mali trenuci u životu mogu nam razvedriti i najtmurniji dan. Samo ponekad zaboravimo koliko nam i najmanje stvari u životu znače

VIDEO

Fotografiranje, slušanje glazbe, istraživanje, druženje s najmilijima ili pak ljubimcima, mogu nam promijeniti običan dan u dan za pamćenje. Slatki mali trenuci uz idealnu šalicu kave nekada su jedino što nam treba da bi dan nazvali 'savršenim'.

DANAS JE LIJEP DAN ZA…

…kućne ljubimce

Čovjekovi najbolji prijatelji. To je zasigurno rečenica koju će svi s lakoćom potvrditi. Bilo da je riječ o psima, mačkama, ribicama, ptičicama...malena bića poprave nam raspoloženje u sekundi. To je neraskidiva veza i ljubav koju rijetko što može nadmašiti.

DANAS JE LIJEP DAN ZA…

…sanjarenje

Ponekad nam je potrebno odvojiti se od trenutnih zadataka i preusmjeriti pažnju na neko osobnije mjesto i pronaći unutarnji mir. Zapravo, gotovo svakodnevno barem dio budnog dana provedemo sanjareći: zamišljamo mjesta na koja želimo ići, pomičemo granice za koje nikad nismo mislili da ćemo pomaknuti, razvijamo kreativnost ili samo promatramo svijet oko sebe…Svakako moramo sebi dozvoliti da sanjarimo, da ne izgubimo onaj čarobni dio sebe.

DANAS JE LIJEP DAN ZA…

…još jednu kavu

S mlijekom, puno mliječne kreme, kratku, dugu, malu, veliku, sa šećerom ili bez, s ovakvim ili onakvim dodatcima ili začinima…svi volimo kavu. I gotovo svaki trenutak je idealan za jednu šalicu kave. A opet postoje i oni trenuci kada nam je jednostavno potrebno popiti još jednu. Miris, okus i vrhunska mliječna krema…tko joj može odoljeti.

DANAS JE LIJEP DAN ZA…

…uhvatiti trenutak

Život je pun prekrasnih trenutaka i lijepih stvari koje vrijedi dijeliti. Zapravo nije važno gdje ste i što radite, svaki dan može biti prekrasan ako znate uživati u posebnim trenutcima u društvu ili sami i u malim stvarima. Odlazak na posao, u školu, šetnja parkom, sanjarenje na riječnoj obali, nedjeljni izlet ili pak spontano druženje s prijateljima…sve su to trenuci koje ponekad želimo uhvatiti kako bi ih jednom mogli ponovno doživjeti. Zato vas pozivamo da i vi uhvatite lijepe trenutke s kavom Barcaffè&GO i sudjelujete u nagradnom natječaju Uhvati najljepši trenutak.

Više detalja na: barcaffe.hr/uhvatitrenutak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet