Obavijesti

News

Komentari 26

Beba preživjela kemoterapiju, pa poginula u bizarnoj nesreći

Beba preživjela kemoterapiju, pa poginula u bizarnoj nesreći
3

SAD: Kada je bila četiri mjeseca trudna Shana Ficks doznala je da ima rak. Odbila je pobačaj i prošla kemoterapiju s bebom u sebi. Rodila je zdravu curicu Kelsey...

VIDEO

Beba koja je preživjela tri runde kemoterapije, dok je njezina majka koja je imala rak bila trudna, poginula je u tragičnoj nesreći samo nekoliko tjedana prije svog drugog rođendana, piše Daily Mail.

Kada je bila četiri mjeseca trudna Amerikanka Shana Ficks pronašla je kvržicu na grudima i dijagnosticiran joj je rak dojke. Liječnici su joj preporučili prekid trudnoće što je odbila napraviti. Kroz liječenje je prolazila zajedno sa svojim djetetom. Kelsey Ficks rodila se 17. listopada 2011. godine kao zdrava djevojčica, a i njezina majka se oporavila

Pala unatrag iz stolice na staklenu vitrinu

Međutim, prošli mjesec Kelsey je poginula kada je iz svoje stolice pala unatrag na staklenu vitrinu. Njezina majka izašla je iz prostorije tek dvije minute ranije.

- Mi smo zbunjeni, jer ona se tako snažno borila da dođe ovdje. Zašto bi je sad netko uzeo - pita se majka. Rekla je da se i ona i suprug osjećaju prazno i samo bi htjeli da se njihova kćer pojavi iza ugla da je zagrle. 

Par se vjenčao prije 10 godina i odmah su htjeli djecu. Ubrzo se rodila njihova starija kći Taylor. Kelsey se nisu htjeli odreći pa je s majkom prošla kroz kemoterapiju. 

- Ona je bila moja snaga - kaže majka koja je dva mjeseca nakon poroda imala dvostruku mastektomiju, a kasnije i histerektomiju. 

Mama je izašla iz kuhinje na manje od dvije minute

Na dan nesreće, starija kći Taylor plivala je u obiteljskom bazenu, a onda su obje djevojčice trebale s mamom crtati u kuhinji. Shana je samo kratko izašla obrisati njihovog retrivera. U manje od dvije minute Taylor se nogama odgurnula o stol i prevrnula se u visokoj stolici.  Kada se Shana vratila u kuću, Kelsey je išla prema njoj, a iz glave joj je šikljala krv. 

Do dolaska Hitne djevojčica je prestala disati. Ipak, u bolnici je opet počela disati, nakon što su je liječnici oživljavali 45 minuta. Hitno su je prebacili u dječji medicinski centar, ali 30 minuta nakon dolaska preminula je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...