BIH: Majka je bebu staru tjedan dana ostavila u Domu zdravlja | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 34

BIH: Majka je bebu staru tjedan dana ostavila u Domu zdravlja

Žena je uz dijete staro deset dana liječnicima ostavila i potresno pismo. Napisala je kako joj se teško rastati od djeteta, no kako roditelji ne prihvaćaju nju ni djevojčicu

VIDEO

Shvatite, molim vas! Nisam htjela da sve ovako završi i teško mi je rastati se od djeteta. Nažalost, roditelji ne prihvaćaju ni mene ni djevojčicu koju sam prije nekoliko dana donijela na svijet. Bez njihove pomoći ne mogu se brinuti o njoj i zato sam se odlučila na ovakav korak. Znam da je ostavljam na sigurnom i da će, zahvaljujući vama, imati hranu i smještaj. Oprostite mi..., napisala je očajna majka bebe stare deset dana u pismu koje je u ponedjeljak ostavila kraj djeteta u Domu zdravlja u Tuzli u BiH.

Toga jutra u 7.30 sati primijetila ju je druga majka s bebom koja je čekala na pregled djeteta. Pozvala je liječnike i rekla im kako je vidjela ženu koja s bebom ulazi u prostor između dvije ordinacije koji služi za previjanje djece, a onda je izašla sama i otišla.

- Odmah sam djevojčicu unijela u ordinaciju i pregledala je. Opće stanje bilo joj je prilično dobro. Pupkovina još nije bila otpala, pa smo je odstranili. Nahranili smo malenu i odjenuli joj čistu odjeću. Bila je kod nas šest sati. Smjestili smo je u Dom za djecu bez roditelja - rekla je Vesna Dropić, šefica na dječjem odjelu tuzlanskog Doma zdravlja.

Iz policije su rekli kako su o slučaju obavijestili tužiteljstvo, koje će ženu kazneno teretiti zbog napuštanja djeteta.

- U Domu zdravlja radim 28 godina i ovo je već treći slučaj da je majka ostavila dijete kod nas - priznala je liječnica.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 34

VIDEO

Muškarac šipkom napao mladu ženu u Splitu i seksualno ju napastovao - policija ga traži
POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Muškarac šipkom napao mladu ženu u Splitu i seksualno ju napastovao - policija ga traži

Osobe koje eventualno raspolažu s informacijama vezano uz ovaj događaj  pozivamo da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu  policiju na broj 192, mole iz policije

Muškarac sa sjekirom napadao prolaznike kod navijačke zone u Hamburgu. Policija ga upucala
FOTO - UOČI UTAKMICE EURA

Muškarac sa sjekirom napadao prolaznike kod navijačke zone u Hamburgu. Policija ga upucala

Napadač je kod sebe imao i zapaljivu napravu poput Molotovljevog koktela. Napadač je ozbiljno ozlijeđen i pruža mu se liječnička pomoć.
Sretnik putem interneta uplatio listić: Nije pogodio niti jedan broj, osvojio je 80.000 eura!
ČESTITKE DOBITNIKU

Sretnik putem interneta uplatio listić: Nije pogodio niti jedan broj, osvojio je 80.000 eura!

Igrač je odigrao 10. kombinacija i uplatio 13,00 €. U večerašnjem izvlačenju 167.kola nije pogodio ništa te je osvojio 80.000,00 eura