Obavijesti

News

Komentari 3

Beogradski taksisti dobivaju konkurenciju: Stiže Cammeo

Hrvatski taksi prevoznik Cammeo već je prisutan u 30 gradova u Hrvatskoj i Sloveniji, a svoju mrežu razvija i kroz franšizu – što će biti slučaj i u Beogradu

VIDEO

Beogradski taksisti dobit će u travnju konkurenciju iz Hrvatske jer kompanija Cammeo počinje razvijati svoju franšizu i u Srbiji, objavili su u četvrtak beogradski mediji, pozivajući se na saznanja specijaliziranog portala franchising.rs.

Hrvatski taksi prijevoznik Cammeo već je prisutan u 30 gradova u Hrvatskoj i Sloveniji, a svoju mrežu razvija i kroz franšizu – što će biti slučaj i u Beogradu, piše portal franchising.rs, navodeći specifičnosti razvoja franšize u glavnom gradu Srbije.

Partneri kompanije Cammeo u Beogradu s kojima će se sklapati ugovori bit će isključivo sadašnji beogradski taksisti koji već imaju licencu, s obzirom da je gradska uprava ograničila broj broj taksi vozila.

"Kao i svi primatelji Cammeo franšize, i partneri u Beogradu mogu računati na našu tehničku podršku. Pored toga što preuzimamo i obveze oko organiziranja call-centra i prodaje usluge, pogodnost je i što osiguravamo i financiramo nabavku novih vozila. Zauzvrat, zadržavamo određeni postotak od poslovanja primatelja franšize", navodi portal objašnjenja neimenovanog dužnosnika taksi kompanije Cammeo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Primateljima franšize Cammeo će osigurati moderan softverski sustav - Taxi Navigator, koji se temelji na GPRS tehnologiji, a uz modernu aplikaciju za korisnike iPhone i Android uređaja, olakšava komunikaciju između call-centra, taksista i putnika. Ovaj sustav već koristi 13.000 taksista diljem svijeta, među kojima i njih oko tisuću u Srbiji.

Sustav objedinjuje i automatska izvješća, upravljanje flotom, redovito se ažurira i dopunjuje najnovijim tehnološkim dostignućima. Uz korištenje aplikacije klijent mobitelom samo uz dva klika naručuje vozilo, a suština poslovne politike je da usluga bude jeftina i kvalitetna.

"Ovo je usluga i komfor koju želimo pružiti Beograđanima", rekao je za portal franchizing.rs  direktor Cammeo sustava u Srbiji Branko Čučković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a