Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
88 komentara

Beroš: Nije bilo propusta, sve je pod nadzorom u KBC Osijek

U posljednja 24 sata PU osječko-baranjska evidentirala je još šestero kršitelja samoizolacije, a u Osijeku se trenutno nalazi 26 pacijenata zaraženih koronom

88 komentara

Ministar zdravstva Vili Beroš posjetio je KBC Osijek, u kojem su dva pacijenta zaražena koronavirusom. Zbog toga je u tijeku epidemiološki nadzor te bolnice. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ministar Vili Beroš u osječkom KBC - Osijek je novo žarište Reporter: Danijela Mikola

Objavljuje 24sata u Srijeda, 25. ožujka 2020.

- Postoji određen broj bolesnika koji su pozitivni na prisutnost koronavirusa u KBC Osijek, dvoje je na intenzivnom liječenju, to su okolnosti koje nisu dobre, ali su takve kakve jesu, došao sam dati potporu djelatnicima i ravnatelju KBC Osijek - rekao je Beroš. 

Istaknuo je da KBC Osijek napravio sve prema uputama Nacionalnog stožera. 

- Dogodilo se to što se dogodilo, liječnici uvijek postupaju s namjerom spasiti život, mislim da nije došlo do propusta u postupanju, svi su svjesni da nema načina da se vidi je li neki pacijent pozitivan na koronavirus ili nije, ponekad nemamo vremena čekati rezultate testiranja i to se desilo jučer u Osijeku. Nisam primijetio nikakve propuste - poručio je. 

- Situacija nije alarmantna, pod nadzorom je - rekao je beroš.  

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message