Obavijesti

Promo sadržaj

Bez "frostracije"! No frost. No problems.

Bez "frostracije"! No frost. No problems.
4

Frustracije zbog leda u zamrzivaču, zamrznuta hrana prekrivena ledom i brige o tome hoćemo li pronaći ono što trebamo u neprepoznatljivoj kugli zamrznute hrane uskoro će biti samo uspomena iz davne prošlosti

Gorenje Hladnjaci s NoFrost tehnologijom vode te u Rusiju! U periodu od 18.04. do 15.05. kupite Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom i sudjelujte u nagradnoj igri, možda baš vi i vaša pratnja otputujete na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiju!

Kako sudjelovati?

  1. Kupi Gorenje hladnjak s NoFrost tehnologijom u periodu od 18.04. do 15.05.2018.
  2. Prijavi sudjelovanje u nagradnoj igri - ispuni obrazac na www.gorenje.hr
  3. Spakiraj kovčege i čekaj izvlačenje!

Bez leda, bez briga, bez frustracija
Frustracije zbog leda u zamrzivaču, zamrznuta hrana prekrivena ledom i brige o tome hoćemo li pronaći ono što trebamo u neprepoznatljivoj kugli zamrznute hrane uskoro će biti samo uspomena iz davne prošlosti. Najavljujemo kraj frustracija koje uzrokuje led. Vrijeme je da osvježimo naš duh, tijelo i kuhinju. Gorenje kombinirani hladnjaci-zamrzivači s NoFrost tehnologijom unose novi val svježine zajedno sa svojim modernim izgledom i praktičnim funkcijama.

Nema više nakupina leda u vašem zamrzivaču
Provedite sunčan dan isprobavajući recepte za odlične smoothije dodajući baš one sastojke koje želite. Sastojke koje ste zamrznuli kako biste ih iskoristili u trenucima poput ovoga: u svoj ćete blender ili smoothie maker moći dodati trešnju po trešnju ili bobicu po bobicu. Zahvaljujući NoFrost tehnologiji vaše trešnje neće biti zalijepljene u neprepoznatljivu kuglu leda. NoFrost tehnologija i njezino strujanje hladnog zraka uklanjaju vlagu iz zamrzivača i na taj način onemogućuju lijepljenje zamrznute hrane. Vaše će zamrznute bobice ostati bobice... Izgledom, okusom i svježinom. Isto vrijedi i za trešnje i ostalu hranu koju izvadite iz zamrzivača. Zadržat će svoj oblik pa će time hrana u vašoj ladici u zamrzivaču biti uredno posložena i imat ćete više mjesta u njoj.

Zamrznute unutarnje stranice zamrzivača? Davna prošlost!
Što biste učinili kad odjedanput više ne biste imali ništa na popisu zadataka koje morate obaviti? Počnite razmišljati o tome jer više ne morate provoditi dane ispred svojeg zamrzivača s raznim „alatima“ za odleđivanje i posudom za led. Iscrpljujuće otapanje leda i čišćenje zamrzivača, tijekom kojeg trošite vrijeme i električnu energiju, sad su davna prošlost zahvaljujući NoFrost tehnologiji. NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje hladnog zraka uklanjaju vlagu iz zamrzivača i na taj način sprečavaju nakupljanje leda na vašoj hrani i unutarnjim stjenkama zamrzivača. A budući da nema leda, nema ni potrebe za njegovim otapanjem i lomljenjem te čišćenjem zamrzivača na tako težak način. Vrijeme možete provesti uživajući u aktivnostima kao što je berba borovnica koje će vas – ako se zamrznu na pravi način – dugo veseliti i zadržati sve vitamine, minerale i lijepe uspomene na ljeto.

Novi val svježine
NoFrost tehnologija u kombinaciji s inovativnim tehnologijama kao što su MultiFlow 360°, DynamiCooling i IonAir osigurava učinkovito strujanje ioniziranog zraka kako bi se održala stalna temperatura u svakom dijelu kombiniranih hladnjaka-zamrzivača Gorenje, uklonila vlaga i spriječilo nastajanje neugodnih mirisa. Rezultat je idealna mikroklima za zamrznutu hranu i namirnice koje se drže u hladnjaku, a koje dulje zadržavaju svježinu, izgled, boju i okus. Otkrijte sve prednosti NoFrost tehnologije i osjetite dugotrajnu svježinu i osvježavajući okus.

Uredne ladice bez leda
Ima li što ružnije od sloja leda na vašoj hrani i namirnica koje su izgubile okus? NoFrost tehnologija i njezino učinkovito strujanje zraka unutar zamrzivača učinkovito uklanjaju vlagu i sprečavaju nakupljanje leda na hrani i unutarnjim stranicama zamrzivača. Zaboravite na ledeni prekrivač na zamrznutoj hrani i uživajte u uredno položenim zalihama ukusne hrane.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura