Obavijesti

News

Komentari 114

Bigamist je oženio drugu ženu, i to na plaži gdje je bio s prvom

Bigamist je oženio drugu ženu, i to na plaži gdje je bio s prvom
3

Iako je bio u braku, Adrian Linham (43) je oženio djevojku s kojom je hodao tri godine. Osudili su ga na 18 tjedana zatvora zbog bigamije. Druga žena je uz njega

VIDEO

Adrian Linham (43) je tri godine tajno hodao sa svojom djevojkom dok je njegova žena Liz (37) s kojom je u braku sedam godina, mislila da je s njihovom vezom sve u redu. Adrian je onda djevojku Hayley Totterdell oženio u Meksiku na istoj plaži na kojoj je bio na bračnom putovanju s Liz. Liz je sve otkrila nakon što je vidjela fotografije na Facebooku

Svekrva joj napisala: 'Žao mi je što ste se rastali' 

Adrian je godinama varao Liz. Par je živio u Bristolu, no često ga nije bilo doma i Liz je govorio da odlazi u Bangor gdje radi kao instruktor ronjenja. Tamo zapravo nije radio ništa, nego je samo živio s Hayley.

Vjenčali su se iako je Adrian bio u braku, a Liz je nakon vjenčanja dobila pismo od svekrve koja joj je napisala da joj je žao što su se rastali. Liz je onda otišla na internet i pronašla fotografije s vjenčanja. Adrian je čak imao i istog kuma kao i na prvom vjenčanju. Kumu je rekao da se razveo od Liz. 

Osudili su ga 18 tjedana zatvora zbog bigamije. Njegova druga žena Hayley je uz njega.  

- Nisam mislila da se takve stvari događaju u stvarnom životu i nisam mislila da bi se to ikada dogodilo meni. Sada sve ljude gledam na potpuno drugačiji način. Više nikome ne vjerujem - kaže Liz.   

Vodio "dvostruki život"

Liz i Adrian su se upoznali na vjenčanju njegovog brata 2000. Postali su par šest godina kasnije nakon što se on razveo od svoje prve žene. Vjenčali su se 2007. No s vremenom je Adrian bio sve manje i manje kod kuće. Ponekad je navraćao sam jednom ili dva puta mjesečno. Liz je govorio da je voli i da ne može bez nje, a ona nije ništa sumnjala. Ni Hayley nije znala da je Adrian oženjen sve dok ga nisu uhitili. Navodno su se zaručili u kolovozu 2012., a zaprosio ju je na istoj plaži na kojoj su se kasnije vjenčali. Nakon vjenčanja Adrian se vratio i nastavio voditi "dvostruki život"

- Od svekrve sam dobila pismo 21. kolovoza 2014. Napisala je da joj je žao što smo se rastali. Šokirala sam se. Našla sam fotografije na Facebooku njega i Hayley. Nazvala sam Adriana i on je sve zanijekao - kaže Liz. 

Uskoro je otkrila niz njegovih laži. Čak i kad je imala pobačaj u prosincu 2013., Adrian ju je ostavio odmah sljedeće jutro i otišao kod Hayley. Nakon što je saznala istinu, bila je toliko ljuta da ga je prijavila policiji, piše Daily Mail.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.