Obavijesti

News

Komentari 6

BiH: Na vozilo Caritasa riječke nadbiskupije nasrnuli muškarci

Nepoznati muškarci su u ponedjeljak na cesti između Doboja i Maglaja prvo bacili teški predmet na automobil, a zatim i zapriječili prolaz. Htjeli su otvoriti vrata auta i prijetili časnim sestrama u njemu

VIDEO

Članovi izaslanstva Caritasa Riječke nadbiskupije napadnuti su u Bosni i Hercegovini kada su službeno putovali na sastanak zakazan u Sarajevu pri čemu su im za sada nepoznati napadači oštetili automobil, potvrđeno je u srijedu iz sjedišta bosanskohercegovačkog Caritasa. 

Prema informacijama koje je prenijela Katolička tiskovna agencija Biskupske konferencije BiH (KTA) napad se dogodio u ponedjeljak između Doboja i Maglaja na magistralnoj cesti ka Sarajevu i to usred dana.

Na automobil kojim je upravljala ravnateljica Caritasa Riječke nadbiskupije nepoznate osobe bacile su teški predmet da bi nakon toga dvojica nepoznatih osoba u dobi od oko 30 godina zapriječili prolaz vozilu.

Izašli su iz svog automobila i nasilno pokušali otvoriti vrata na vozilu Caritasa u kojemu su se nalazile dvije časne sestre: ravnateljica i još jedna sestra.

One su reagirale zaključavši vrata na vozilu a napadači su im uz glasne i nasilničke povike prijetili tvrdeći kako su im razbile retrovizor na automobilu. Kako nisu uspjeli provaliti u vozilo u kojemu su bile časne sestre, odvezli su se u nepoznatome pravcu. 

Iz Caritasa Bosne i Hercegovine naveli su kako očekuju reagiranje policije i njihovo očitovanje o incidentu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.