News

Komentari 0

BiH: Policija zaplijenila 200 kila marihuane, uhitili troje ljudi

BiH: Policija  zaplijenila 200 kila marihuane, uhitili troje ljudi

Prigodom pretresa više stambenih objekata na tri lokacije na području Trebinja (BiH) otkriveno je i privremeno oduzeto 200 kilograma droge, te određena količina vatrenog oružja i eksploziva, priopćeno je iz SIPA-e

Pripadnici državne policijske Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u BiH zaplijenile su 200 kilograma marihuane i uhitili tri osobe na jugoistoku Hercegovine u akciji razbijanja lanca trgovine drogom, koju su proveli uz potporu kolega iz Crne Gore.

Prigodom pretresa više stambenih objekata na tri lokacije na području Trebinja otkriveno je i privremeno oduzeto 200 kilograma droge, te određena količina vatrenog oružja i eksploziva, priopćeno je iz SIPA-e.

Tom prigodom uhićene su tri osobe zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela organiziranoga kriminala s prometom opojnih droga.

Policijska je akcija provedena u suradnji s ministarstvom unutarnjih poslova Crne Gore te više policijskih agencija iz BiH, uz nalog Suda Bosne i Hercegovine te pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Trojica uhićenih će nakon kriminalistička obrade biti predani u nadležnost Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine, koje će odlučiti hoće li protiv njih zatražiti određivanje pritvora.

Najčitaniji članci