Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bila je djeveruša na njegovu vjenčanju, a sad su se oženili...

Njoj je 95, dok su njemu 93 godine. Sudbina ih je povezala na prijašnjim vjenčanjima i sprovodima, a s ovim vjenčanjem postali su najstariji bračni par na svijetu, sa zbrojem godina 188...

Vjenčanje
Foto: Calimero Sport
16 komentara

Život zaista piše neočekivane priče. Jedna takva napisana je u britanskoj Cumbriji, gdje su se vjenčali muškarac u dobi od 93 i žena u dobi od 95 godina. Time su postali najstariji svjetski par i sa zbrojem godina 188 zasjeli na prvo mjesto.

Umirovljenici Margaret Husband i Bernard Brice upoznali su se na njegovom prvom vjenčanju sad već davne 1951. godine. Zanimljivo, Margaret je na tom vjenčanju bila djeveruša, a vidjeli su se ponovno tek nakon 50 godina na sprovodu Bernardove supruge Dorothy.

Najmlađi sin friško udane Margaret, Robert (52), koji ju je otpratio do oltara nije ni sanjao da će udati majku u tim godinama.

- Bilo je iznimno emotivno dovesti svoju mamu pred oltar. Živim s njom devet godina i već sam puno puta razmišljao što će biti s njom, ali iznenađuje me svakog dana - izjavio je Robert, koji je dodao da mu je Bernard nakon pokopa supruge priznao da se počeo zanimati za njegovu majku. Ubrzo je planula ljubav.

Margaretin prvi suprug i otac njihova četiri sina preminuo je prije 30 godina, a, eto, ona je tek ovih dana i službeno pronašla novu ljubav. Bernard će ju pokušati usrećiti najviše što može i pružiti joj ugodan život u ovoj poodmakloj dobi.

- Ovo je za mene san. Nisam bio nervozan, samo uzbuđen. Nadam se da nas čeka skladan bračni život - rekao je Bernard, koji se kreće pomoću invalidskih kolica. S druge strane, Margaret koristi hodalicu. Preslatkim umirovljenicima želimo sve najbolje u braku...

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message