Obavijesti

News

Komentari 87

Bila je na krevetu ispod deka: Uzrok smrti zna njezin dečko?

Bila je na krevetu ispod deka: Uzrok smrti zna njezin dečko?
4

Snimke nadzorne kamere zabilježile su da je žena prije tjedan dana ušla u stan u pratnji muškarca, nagađa se njena dečka. Njega je policija navodno u utorak privela

VIDEO

Patolozi Zavoda za sudsku medicinu završili su obdukciju preminule Silvane Nekić (44), a njene posmrtne ostatke poslali obitelji u Našice.

Doznajemo da svi nalazi još nisu stigli, a zagrebačka policija rezultate obdukcije, kao ni bilo koju informaciju o ovom slučaju, još ne želi podijeliti s javnosti. Nisu ni potvrdili radi li se o ubojstvu ili o nesretnom slučaju. Neslužbeno doznajemo da na tijelu nema vidljivih tragova nasilja.

Mrtvu ženu roditelji su pronašli u ponedjeljak u podstanarskoj garsonijeri na zagrebačkom Vrbiku. Ležala je na krevetu i bila prekrivena dekama. Snimke nadzorne kamere zabilježile su da je prije tjedan dana u 20 sati ušla u podstanarski stan u pratnji visokog, krupnog muškarca, nagađa se njena dečka. Pola sata kasnije, muškarac je izjurio iz Silvanina stana i napustio zgradu.

"Non stop je bila na mobitelu sa sestrom blizankom"

- Kod nas je radila pet godina, ni s kim nije razvila dublje prijateljstvo, a dečka nikada nije spomenula. Non stop je bila na mobitelu sa sestrom blizankom. Sestra je izjavila da je 12 sati nakon što je zadnji put viđena kako ulazi u stan, nazvao muškarac i rekao da je Silvana završila u bolnici zbog zuba, te da joj je mobitel na servisu - kaže Vinko Muller, direktor tvrtke CEI-IETA d.o.o. u kojem je pokojna radila. Dodao je kako će, čim mu stigne račun obitelji i adresa, uplatiti 7.500 kuna pomoći. Kaže da je Silvana prošloga četvrtka otišla s posla i kolegi rekla da ide zubaru.

- Nikad nije bio problem uzeti slobodan dan pa nam nije bilo čudno što u petak Silvana nije došla na posao. Kad nije stigla ni u ponedjeljak, kolegu sam poslao da joj pozvoni na vrata. Tada smo nazvali njezine roditelje - ispričao nam je Muller. 

Policija navodno privela dečka

Prema neslužbenim informacijama policija je u utorak navečer privela Silvaninog dečka.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C