Obavijesti

News

Komentari 22

Bila je to mafijaška likvidacija: Ubojice neće moći identificirati

Bila je to mafijaška likvidacija: Ubojice neće moći identificirati
1

Dvojica muškaraca na motoru, oko 20.30 sati u ponedjeljak ispalila su smrtonosne hice u vlasnika autopraonice Dragoslava Miloradovića (43) u Beogradu

VIDEO

Ubojstvo u Beogradu najvjerojatnije je sukob kriminalnih grupa oko vođenja poslova Luke Bojovića, javlja Blic.

Podsjetimo, dvojica muškaraca na motoru, oko 20.30 sati u ponedjeljak ispalila su smrtonosne hice u vlasnika autopraonice Dragoslava Miloradovića (43) u Beogradu. Ključni detalji ubojstva Bojovićeva kuma ukazuju na to da je likvidacija čin dobro organiziranih i iskusnih, profesionalnih ubojica, piše Blic. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon ubojstva pobjegli su motociklom preko Pančevačkog mosta. Policija je pokrenula veliku potragu i blokirala dio Beograda.

Motocikl kojem su pobjegli je dopremljen iz inozemstva i na njemu su bile ukradene tablice. Nedugo nakon ubojstva vozilo je pronađeno zapaljeno, kako se neslužbeno doznaje. Tijekom ubojstva i bijega na motoru nosili su kacige, te zasigurno neće moći biti identificirani, iako su snimljeni sigurnosnim kamerama u okolini mjesta napada.

- Ubojice se vjerojatno kriju u nekom stanu, dok ne prođe operacija 'Vihor'. Obično se to tako radi u prva 24 sata, kada je riječ o naručenim likvidacijama - navodi izvor Blica.

Blisko surađivao s bivšim šefom Zemunskog klana

Mediji u Srbiji navode i da je ubijeni bio jedan od najbližih suradnika Luke Bojovića, bivšeg šefa Zemunskog klana. 

Osim višegodišnjeg prijateljstva i kumstva, Bojovića i Miloradovića su povezivale i optužnice. Prema jednoj od prvih na kojoj su se zajedno nalazili, Miloradović je Bojoviću pomagao prilikom izrade lažnih osobnih iskaznica koje je tada mladi boss u usponu koristio prilikom skrivanja i bijega.

Ipak, presudom Prvog općinskog suda, obojica su oslobođeni krivnje: Miloradović za krivotvorenje isprave (koje su inače pronađene kod njega u stanu), a Bojović i za posjedovanje oružja.

Miloradović je, prema informacijama Blica, bio povezivan i s pokušajem ubojstva Milana Beka. Naime, Bojovićev kum je posudio novac Ivanu Adrovcu, mužu optužene Maje Adrovac. To je, zapravo, bio novac Filipa Koraća, vođe preostalog dijela Bojovićevog klana, koji je Adrovac navodno planirao uložiti u trgovinu kokainom. Ipak, novac je propao, a Adrovac je ostao "dužan" Miloradoviću, odnosno Koraću. Je li i kako je taj dug naplaćen - nije poznato.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.