Obavijesti

News

Komentari 29

"Bila sam s Gadafijevim sinom i gledala kako troši milijune"

"Bila sam s Gadafijevim sinom i gledala kako troši milijune"
4

Bugarka Dafinka (28) pristala se udati za Saadija (38) ako oslobodi medicinske sestre koje je Libija optužila da su namjerno zarazile 400 djece HIV-om...

VIDEO

Bugarska go go plesačica Dafinka Mirchev (28) upoznala je Gadafijevog sina Saadija (38) u noćnom klubu Pink Paradise u Parizu 2004. godine. Dok je plesala, kosa joj se zapalila od svijeće. Saadi su je spasio, a ona nije ni slutila da će tako početi njihova šestogodišnja veza. 

Platio je tisuću funti kako bi je odveo u privatnu sobu, ali je nije ni pokušao skinuti. Tada je igrao nogomet u Italiji, piše Daily Mail. Potpisao je ugovor s tri kluba, ali nikada nije izlazio na teren. Iako je bio u braku, obasipao ju je poklonima i prosio je. Nakon godinu dana konačno je pristala izaći s njim. 

Dafinka tvrdi kako je saznala od njegovih ljudi da je potrošio 170 milijuna funti u godinu dana na privatne avione, luksuzne hotele, skupocjene automobile, plesačice u krilu, dragulje i dizajnersku odjeću.

- Novac nikada nije bio problem. Uvijek je sa sobom nosio crni kofer prepun novca. Ako bi mu ponestalo, nazvao bi veleposlanstvo i odmah bi mu dostavili još u hotel - rekla je. 

Ponašao se kao razmaženo derište koje je vječno tražilo da ga se voli. Obožavao je sa svojom svitom odlaziti u pariški Disneyland. 

Ako bi mu ponestalo novca, nazvao bi veleposlanstvo i netko bu mu odmah dostavio, rekla je go go plesačica

Njezinu priču potvrđuju slike sa safarija, pisma i diplomatska pisma koja su osvanula na Wikileaksu.

- Saadi ima problematičnu prošlost. Sukobljavao se s policijom u Europi, najviše u Italiji, pije i drogira se, tulumari, a putuje svijetom kako bi napakostio ocu - napisao je američki veleposlanik u Libiji 2009. godine.

Saadiju su zabranili ulaz u nekoliko hotela s pet zvjezdica, a tvrdi kako je jednom ušla u sobu i ulovila ga u krevetu s drugim muškarcem. Bili su goli do pasa. Jednom prilikom nudio ju je kokainom, ali nije se inače drogirao. 

- Zaprosio me iako mi je rekao kako će biti teško dok god mu je otac živ. Tada sam počela osjećati nešto prema njemu - rekla je.

Platio je pola milijuna funti njezinoj omiljenoj grupi The Pussycat Dolls kako bi nastupali na njezinoj rođendanskoj zabavi u Cannesu.

- Ponekad smo spavali u istom krevetu i ljubili se. Nismo se seksali jer sam znala da je bio s mnogo žena. Bilo me strah, a njega je to izluđivalo - dodala je. Kupovao joj je dizajnersku odjeću, skupe satove, davao joj novac. Iznajmljivao bi najveći apartman u hotelu za sebe, a svaki sluga imao je svoju sobu. 

Jednom sam ga ulovila u krevetu s drugim muškarcem, prisjeća se Dafinka.

Usred noći glasno bi puštao glazbu, a pogotovo omiljenog repera 50 Centa. Ni jedan hotel nije potvrdio da mu je zabranjen pristup. 

Dafinka mu je često govorila da ne ponižava svoje ljude i ne govori im da su sluge, ali on bi odgovorio kako radi što ga je volja i često ih je šamarao. Ipak, Dafinka je i njemu vidjela i ljudsku stranu. 

Postavila mu je ultimatum. Ako se želi oženiti njome, neka Libija oslobodi šest medicinskih sestara koje su optužili da su namjerno zarazile 400 djece HIV-om. Oslobodili su ih 2007. godine nakon posjeta Cecilije Sarkozy, tadašnje Prve dame Francuske, iako je Saadi vjerovao da su krive.

- Ne znam je li to zbog mene ili bi ih i ovako oslobodili - rekla je. Nakon što je prestao igrati nogomet viđali su se sve manje i manje. Zadnji puta posjetio ju je prošle godine, ali nisu puno razgovarali. Bio je ćudljiv. Nikada nije volio govoriti o svojoj obitelji, a pogotovo ne protiv oca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju
NOVA ŠEFICA

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju

Prosječna neto plaća u Varteksu lani je iznosila 570 eura mjesečno. Nedavno je Dražen Dobiš iz Požege smijenjen iz uprave Varteksa...
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.