Obavijesti

News

Komentari 60

Bivša mu uzela spermu: Rodila dječaka, a on zatražio odštetu

Bivša mu uzela spermu: Rodila dječaka, a on zatražio odštetu
3

Muškarac iz Louisiane i njegova bivša žena odlukom suda dobili su 870.000 dolara odštete jer je bivša djevojka bez njegova znanja uzela spermu i zatrudnjela

VIDEO

Muškarac iz američke savezne države Louisiana i njegova bivša žena odlukom suda dobili su 870.000 dolara odštete jer je njegova bivša djevojka ukrala njegovu spermu i bez dopuštenja otišla na oplodnju, javlja Daily Mail.

Lyne Hardin pohranio je svoju spermu u jednu kliniku u Houstonu prije nego se 2002. godine podvrgnuo vazektomiji u slučaju da tadašnja supruga i majka njegovog 12-godišnjeg sina, Katherine LeBlanc bude htjela još djece. Par se 2006. godine razveo, a Hardin je ušao u vezu s novom djevojkom, Tobie Devall.

Dvije godine kasnije par je posjetio kliniku jer su razmišljali o djetetu. Devall je znala da je njezin partner prije nekoliko godina pohranio svoju spermu, ustvrdio je njegov odvjetnik.

Godinu dana kasnije, nakon što je par prekinuo, Devall je bez Hardinova znanja i odobrenja otišla u kliniku i na prijevaru dobila spermu pomoću koje je zatrudnjela. Devet mjeseci kasnije rodila je sina. Dječak sada ima šest godina.

Sud je 2015. godine utvrdio da je klinika prekršila odredbe ugovora zbog čega Hardinu i njegovoj bivšoj supruzi mora isplatiti odštetu, 250.000 svakome. Sud je odredio da Devall svom bivšem partneru mora isplatiti 125.000 dolara, a njegovoj bivšoj ženi 250.000 dolara.

Međutim, ta je presuda kasnije poništena te je sud utvrdio da par ne bi trebao dobiti odštetu zbog pričinjenih duševnih boli. Hardin je po novoj presudi trebao dobiti tek 1900 dolara. On se ne misli pomiriti s ovom odlukom.

Inače, Hardin i Devall se već godinama povlače po sudovima jer mu bivše djevojka ne želi dati skrbništvo nad sinom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.