News

Komentari 51

Bivša šefica ureda Josipovića bit će glasnogovornica SDP-a

Bivša šefica ureda Josipovića bit će glasnogovornica SDP-a

Danica Juričić Spasović bit će nova glasnogovornica SDP-a. Bivša šefica ureda predsjednika Ive Josipovića, službeno će novu dužnost preuzeti 1. svibnja

Danica Juričić Spasović bit će nova glasnogovornica SDP-a, piše Večernji list. Bivša šefica ureda predsjednika Ive Josipovića, službeno će novu dužnost preuzeti 1. svibnja.

- Zatražila sam odjavu s dužnosničke plaće s 30-im travnja - rekla je Danica Juričić Spasović.

Kako su se snašli ostali savjetnici?

Aleksandar Perković, sin Josipa Perkovića je bio savjetnik za nacionalnu sigurnost i Stipi Mesiću i Ivi Josipoviću. Trenutno traži novi posao.

Nezaposlena je i Zrinka Vrabec Mojzeš, bivša Josipovićeva savjetnica za društvene djelatnosti koja je prije dolaska na Pantovčak bila voditeljica i urednica na zagrebačkom Radiju 101.

B.Ščitar/Pixsell

Posao traži i Tamara Obradović Mazal koja je bila savjetnica Ive Josipovića za gospodarstvo, ali bila je i voditeljica njegove kampanje na zadnjim predsjedničkim izborima. 

Stjepo Bartulica, koji je bio Josipovićev savjetnik za odnose s vjerskim zajednicama, sada radi kao predavač na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. 

Grgur Žučko/Pixsell

Savjetnik za unutarnju politiku Siniša Tatalović nije ni prestao raditi kao profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. 

Maja Razović Kocijan, nekadašnja savjetnica za kulturu, Danja Karić-Šilović, koja je bila zadužena za medije, te Zlatko Gareljić, savjetnik za obranu, svi oni još koriste pravo na dužnosničke plaće idućih šest plus šest mjeseci. 

Najčitaniji članci