Obavijesti

News

Komentari 11

Bivši pripadnik Armije BiH ubio treću žrtvu: Policija ga traži

Mediji su objavili kako je ubojica Edin Gačić koji je za vrijeme rata bio pripadnik postrojbe 'El mujaheed' u čijem su se sastavu borili i mudžahedini, islamski vjerski borci iz cijeloga svijeta

VIDEO

Bivši pripadnik postrojbe 'El mudjaheed' Armije BiH Edin Gačić ubio je u ponedjeljak u Konjicu u sjevernom dijelu Hercegovine 39-godišnjeg muškarca nakon čega je pobjegao pa je policija za njim organizirala potragu i upozorava kako se radi o iznimno opasnoj osobi koja za sobom ima već dva ubojstva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

Kako su izvijestili iz Hercegovačko-neretvanske županijske policije, koja je objavila inicijale 43-godišnjaka koji je iz vatrenoga oružja jutros pucao u 39-godišnjeg Sauda Sultanića u njegovoj trgovini u mjestu Podorašcu kod Konjica. Nakon toga je žrtvu dokrajčio hladnim oružjem. Sve su zabilježile i nadzorne kamere. Nedugo nakon ubojstva angažirana je Jedinica za posebne namjene MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije čiji pripadnici tragaju za ubojicom. Policija upozorava kako je počinitelj iznimno opasna i agresivna osoba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mediji su objavili kako je ubojica Edin Gačić koji je za vrijeme rata bio pripadnik postrojbe 'El mujaheed' u čijem su se sastavu borili i mudžahedini, islamski vjerski borci iz cijeloga svijeta. Ova je postrojba bila poznata po stravičnim ratnim zločinima, uključujući i odsijecanja glava zatočenicima.

Gačić je nekoliko mjeseci nakon završetka rata u BiH ubio suborca iz odreda El mujaheed Ismeta Gunića te je osuđen na osam godina zatvora. Kada je izdržao dvije trećine kazne bio je povremeno puštan na slobodne vikende, te je 25. kolovoza 2002. godine likvidirao majku ispalivši u njezino tijelo u Zenici dva hica iz vatrenog oružja. Nakon toga je 2003. osuđen na 20-godišnju zatvorsku kaznu, a na slobodu je monstrum Gačić pušten nedavno nakon što je izdržao dvije trećine kazne u zeničkom zatvoru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.