Obavijesti

News

Komentari 45

Bivši vojni policajac pištoljem prijetio supruzi: Pobit ću vas!

RIJEKA: Incident se dogodio u srijedu oko 17,30 sati, nakon što je supruga Jakova Rogića, od koje se razvodi, došla po svoje stvari iz stana, zajedno s trojicom djelatnika agencije za prijevoz

VIDEO

Umirovljeni vojni policajac Jakov Rogić (52) završio je u petak u riječkom zatvoru nakon što je prijetio smrću supruzi, djelatnicima agencije za prijevoz stvari i odvjetniku koji zastupa njegovu suprugu u brakorazvodnoj parnici, doznajemo u PU primorsko-goranskoj.

Prema pisanju Novog lista, incident se dogodio u srijedu oko 17,30 sati, nakon što je njegova supruga, od koje se razvodi, po dogovoru došla po svoje stvari iz stana na Krimeji, zajedno s trojicom djelatnika agencije za prijevoz.

"Naći ću vas! Prebit ću vas!", vikao je Rogić na izlazu iz zgrade, nakon čega su se supruga i djelatnici odvezli u autu.
Kada su se zaustavili pred semaforom na Školjiću, pred njima je stala Škoda Octavia, koju je vozio Rogić.

Njegova supruga je izašla iz auta i upitala ga zašto ju slijedi, a on joj je, sjedeći u autu, pokazao pištolj i rekao: 'Ubit ću te!'. Zatim je izašao iz auta i krenuo prema djelatnicima u kombiju kojima je vikao: 'Pobit ću vas'.

Slučaj je prijavljen policiji koja je privela Riječanina zbog prijetnji. Istraga je pokazala da je Rogić prijetio i odvjetniku kojem je poslao SMS 'da će ga riješiti i ovako i onako', navodi Novi list.

Rogiću je određen pritvor i određena je jamčevina od 30 tisuća kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.