Obavijesti

News

Komentari 151

Bivšoj nije dao ni lipe: Osvojio pola milijuna i potrošio baš sve

Bivšoj nije dao ni lipe: Osvojio pola milijuna i potrošio baš sve
3

Nakon tri godine braka i šest veze bivša supruga ga je ostavila jer ''ga više ne voli'', uzela djecu i ostavila ga u dugovima. Scott je bio odlučan da mu više ništa ne uzme

VIDEO

Nakon što je osvojio 50.000 funti (470.000 kuna) na kvizu Scott Brown (33) čvrsto je odlučio da njegova bivša supruga ne smije dobiti niti novčića, piše Daily Mail.

Samo četiri mjeseca prije emitiranja kviza Scott je odlučio da sav novac mora brzo potrošiti.

Dio nagrade potrošio je na pokrivanje dugova koje je nagomilala bivša supruga Rachel (29). Ostatkom je platio troškove razvoda te potrošio na odjeću i igračke za njihovo dvoje djece. Nešto mu je ostalo i za zabavu jer je nakon razvoda dobio dijagnozu depresije. 

Ipak, priznao je kako je većinu potrošio na zabavu. Priuštio si je iPad, odmor u Meksiku i rabljeni Jaguar. 

Pokazalo se da je bio u pravu. Čim je emisija objavljena, bivša supruga koja je zahtjev za razvod podnijela na Božić prošle godine, se javila i tražila dio novca. Slučaj je završio pred okružnim sucem prošlog četvrtka te je Scottu naređeno da detaljno opiše kako je novac potrošio i da ga više ne troši - ako je išta ostalo. 

Razvodna parnica je u tijeku, a Scott je rekao kako mu je kviz promijenio život. 

- Bio sam nevjerojatno sretan kada sam dobio taj novac. Netko mi je rekao da Rachel može tražiti svoj dio pa sam čvrsto odlučio da neće dobiti ništa - rekao je. 

Par se vjenčao 2009. godine u Dominikanskoj Republici. Već tada su imali jedno dijete, a ubrzo dobili i drugo. Uselili su se u novu kuću i uskoro su se počeli gomilati dugovi. Rachel je jednog dana samo došla i rekla kako ga više ne voli te želi razvod. Scott se preselio roditeljima i spavao na podu. 

- Kako ona može imati pravo na moj novac? Moj život se raspao, ne mogu viđati svoju djecu svaki dan i izgubio sam sve nakon što sam za to radio 11 godina - zaključio je Scott.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.