Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Bivšoj prijetio ubojstvom pa joj slao fotografije rupe od metaka

Sutkinja Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenom 36-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti do utjecaja

6 komentara

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu, ispitalo je uhićenog 36-godišnjaka zbog sumnje da je počinio pet kaznenih djela prijetnje.

Uhićenog se muškarca sumnjiči da je od 11. do 13. travnja 2019. godine u više navrata mobitelom slao poruke svojoj bivšoj djevojci, u kojima joj je prijetio da će je ustrijeliti u centru Čakovca i da ga u tome neće spriječiti ni milijun policajaca. Slao joj je fotografije pištolja i rupe od metka.

PRIJETIO BIVŠOJ: 'Ubit ću te usred Čakovca, niti policija me neće moći spriječiti'

Sumnjiči ga se i da je više puta zvao i oca svoje bivše djevojke i prijetio mu da će u centru Čakovca ubiti njega, njegovu kćer i još dvije osobe.

Sutkinja Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenom 36-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti do utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Možda vas zanima i ovo:
Message