News

Komentari 2

Bjelovar: Gradnja nove bolnice zasad ide zacrtanim tijekom

Bjelovar: Gradnja nove bolnice zasad ide zacrtanim tijekom

Zdravstveni radnici će imati mogućnost rada u bolnici modernog tipa prilagođenoj standardu 21. stoljeća. U njoj će se objediniti sve kirurške djelatnosti te nova dnevna bolnica...

Radovi na gradilištu nove bolnice bjelovarske Opće bolnice krenuli su prije mjesec i pol dana i idu zacrtanim tijekom - rečeno je na konferenciji za novinare održanoj u petak u uredu Bjelovarsko – bilogorskog župana, Damira Bajsa. Nakon sastanka, Bajs je sa suradnicima i glavnim inženjerom Mladenom Hermanović, obišao gradilište koje se „smjestilo“ između stare zgrade Interne i zgrade Psihijatrije i Neurologije.

- Mogu reći da projekt ide kako bi i očekivali i veseli me da prvi radovi već su završeni oni pripremni i da uskoro kreće onaj drugi dio etape, a to je radovi koje ćemo svi zajedno vidjeti – betoniranje, dizanje etaža i sve što se iza toga skriva. Obzirom da se radi o projektu u vrijednosti od 272 milijuna kuna ja sam odlučio da sukladno potrebama sudjelujem na sastancima kako bih vidio dokle smo došli i kakvi su planovi po terminima koji su pred nama. Nova bolnica prostirat će se na gotovo 19 tisuća četvornih metara – pojasnio je Bajs. 

Zdravstveni radnici će imati mogućnost rada u bolnici modernog tipa prilagođenoj standardu 21. stoljeća. U njoj će se objediniti sve kirurške djelatnosti te nova dnevna bolnica, gdje će se uvelike poboljšati uvjeti liječenja za oko 130 tisuća osiguranika koji gravitiraju toj bolnici.

Najčitaniji članci