Obavijesti

News

Komentari 3

Bježala iz hotela bez plaćanja, a onda pokušala ukrasti jahtu

Bježala iz hotela bez plaćanja, a onda pokušala ukrasti jahtu
1

Dva dana prije nego će ju uhititi zbog pokušaja krađe broda, Britanka Larissa je naručila tretman uljepšavanja u resortu Santa Margherita. Odbila je platiti račun od 100 eura...

VIDEO

Britanka Larissa Watson (50) napustila je svoj posao i odrekla se respektabilne karijere kako bi se četiri mjeseca provodila "plivajući" uglavnom s one strane zakona. Ova majka dvoje djece radila je kao slikarica i kreativna direktorica za kompaniju koja se bavi uređenjem interijera.

No, u veljači je iznenada odlučila odseliti u Italiju i tada joj se život okrenuo naglavačke. Na Facebooku je objavljivala fotografije večera u luksuznim hotelima i restoranima koje nije plaćala jer bi se, nakon što pojede, jednostavno izgubila.

Spavala je u hotelskim sobama, ponekad bi napravila rezervaciju pa ujutro pobjegla, a ponekad bi se u hotele ušuljala:

 

Max Mara style sports #Palermo #Sisley #larissawatson

Objavu dijeli Larissa Watson (@goddessandswift)

- Jednu noć ušla je u hotel u La Speziji pretvarajući se da je gošća. Dali su joj ključ, a pobjegla je nakon što su je našli kako spava u sobi koja je trebala biti prazna, kažu istražitelji.

Dodaju i kako su tada njeno ime pretraživali na internetu i doznali da je obitelj u svibnju prijavila njezin nestanak.  

Dva dana prije nego će ju uhititi zbog pokušaja krađe broda, Larissa je naručila tretman uljepšavanja u resortu Santa Margherita. Odbila je platiti račun od 100 eura pa nakon toga isplanirala svoju novu akciju, piše Daily Mail.

U ponedjeljak 4. lipnja u luci Portofino kod Genove ukrcala se na luksuzni brod i pokušala njime otploviti. Njene pokušaje uočio je djelatnik luke koji je skočio na jahtu, ugasio motor i pozvao policiju.

U trenutku uhićenja, Britanka kod sebe nije imala ni novac ni dokumente ni kreditne kartice. Ambasadi svoje zemlje rekla je da ne želi ići kući pa se sad očekuje da bi članovi njene obitelji mogli doći do nje u Italiju. Tamošnja policija sumnja da Watson ima psihičkih problema. 

Idući mjesec trebala bi se pojaviti pred sudom. Osude li ju, mogla bi završiti na tri godine u zatvoru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina