Obavijesti

News

Komentari 1

Bježao policiji, krao, prijetio...: U Rijeci uhitili muškarca (26)

Poradi sumnje u počinjenje kaznenih djela teška krađa, neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, prisila prema službenoj osobi i prijetnja prijavljuje se mjerodavnom državnom odvjetništvu

VIDEO

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Policija ga sumnjiči da je 13. veljače 2019. godine u Ulici Marije Grbac u Rijeci na štetu policajca počinio kazneno djelo prisila prema službenoj osobi. Vozilom kojim je upravljao nastavio je kretanje u smjeru policajca koji mu je davao znakove za zaustavljanje i udario ga u ruku te oštetio stop palicu, udaljivši se nakon toga s mjesta događaja bez zaustavljanja.

Tijekom kriminalističkoga istraživanja došlo se do saznanja da je 3.  studenog 2017. godine otuđio iz benzinske postaje na području naselja Srdoči u Rijeci veću količinu cigareta raznih marki u vrijednosti od oko 22 000 kuna. Prilikom počinjenja kaznenog djela koristio se otuđenim osobnim vozilom marke Fiat, kojim je udario u ostakljena vrata benzinske postaje. Navedeno vozilo u vlasništvu hrvatske državljanke otuđio je prethodno na području Kastva.

Osumnjičeni 26-godišnjak prijavljuje se i za kazneno djelo prijetnje počinjeno u prosincu 2018. godine u Viškovu, na štetu 27-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Poradi sumnje u počinjenje kaznenih djela teška krađa, neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, prisila prema službenoj osobi i prijetnja prijavljuje se mjerodavnom državnom odvjetništvu. Predan je pritvorskom nadzorniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao