Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Bolivijska policija zaplijenila 7,5 tona kokaina i uhitila troje

Droga koja je bila sakrivena u kamionu s mineralima vrijedila bi u Hondurasu više od 160 milijuna dolara a u SAD-u 350 milijuna

A member of Bolivian Special Force of Fight against traffic of Narcotics FELCN stands next to bags of Cocaine at the police headquarter in La Paz
Foto: HANDOUT
7 komentara

Bolivijska policija je zaplijenila 7,5 tona kokaina i uhitila trojicu Bolivijaca u velikoj akciji zapljene droge na putu u Honduras a najvjerojatnije je bila namijenjena preprodaji u Sjedinjenim Državama, rekao je u ponedjeljak vladin dužnosnik.

Droga koja je bila sakrivena u kamionu s mineralima vrijedila bi u Hondurasu više od 160 milijuna dolara a u SAD-u 350 milijuna, rekao je bolivijski ministar unutarnjih poslova Carlos Romero na tiskovnoj konferenciji.

Romero je rekao da je kokain zaplijenjen u kamionima koji su prevozili borate preko zabitnog planinskog prijevoja koji Boliviju povezuje s morskim lukama u Čileu.

Kolumbijska policija je u svibnju zaplijenila 8 tona kokaina za koji su čelnici rekli da je jedna od najvećih zapljena u povijesti zemlje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message