Obavijesti

News

Komentari 26

Bombaš se slomio u sudnici: "Džohar je plakao na crtiće"

Bombaš se slomio u sudnici: "Džohar je plakao na crtiće"
7

Rodbina je govorila o Džoharevoj naravi te su opisivali kako su Džohar i Tamerlan bili dobra djeca koja ''ne bi mrava zgazili''. Jedna teta od plača nije mogla govoriti

VIDEO

Bombaš Džohar Carnajev, kojem se sudi za teroristički napad 2013. na maratonu u Bostonu, u ponedjeljak se na suđenju u Bostonu rasplakao nakon što je u ranijim saslušanjima pokazivao apsolutnu ravnodušnost.

U ponedjeljak, dok su rođaci iz Rusije svjedočili u njegovu korist na njegovom materinjem jeziku, prvo je posegnuo za rupčićem, a ubrzo i zajecao. Zaplakali su i rođaci koji su Džohara vidjeli prvi put otkako je njegova obitelj 2002. napustila Rusiju, piše CNN. 

Jedna od njegovih teta Patimat Suleimanova toliko je plakala da nije mogla govoriti. Sudac je predložio obrani da dovede drugog svjedoka dok se teta pribere, a onda je i Džohar počeo plakati. 

Rodbina je govorila o Džoharovoj dobroj naravi te su opisivali kako su Džohar i brat Tamerlan bili dobra djeca koja ''ne bi mrava zgazili''. Druga teta Shakhruzat Suleimanova sudu je ispričala kako je Džohar plakao dok je gledao crtani film 'Kralj lavova'. 

Suci su njihove emocije ignorirali. 

- Ne mislite da je bacanje bombe na nevine ljude jednako dražesno? Kako netko tko plače na crtani film može biti ravnodušan prema patnji stotina ljudi? - ironični su bili suci. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.