News

Komentari 0

Bonovi za Zagrepčane stradale u potresu na boravku u hostelu

Bonovi za Zagrepčane stradale u potresu na boravku u hostelu

Za svih 192 korisnika Hostela Arena osigurani su bonovi u vrijednosti od 400 kuna te za djecu do 18 godina starosti bonovi od 200 kuna

Zagrepčanima koji su u potresu ostali bez svojih domova te su na privremenom smještaju u Hostelu Arena u četvrtak su uručeni bonovi od 400 kuna zahvaljujući Crvenom križu Grada Zagreba i Hrvatskom Crvenom križu.

Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Zagreb Petar Penava rekao je da su u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem donijeli simbolične darove Zagrepčanima, koji su svoje domove izgubili u prošlogodišnjem razornom potresu, kako bi im bar malo uljepšali predblagdansko vrijeme i blagdane.

U suradnji s trgovačkim centrima, za svih 192 korisnika Hostela Arena osigurani su bonovi u vrijednosti od 400 kuna te, dodatno, za djecu do 18 godina starosti bonovi od 200 kuna. Riječ je o ukupnom iznosu većem od 80 tisuća kuna, stoji u priopćenju.

"Nadamo se kako će ova simbolična donacija uspjeti bar malo uljepšati nadolazeće blagdane našim sugrađanima, a svima njima želimo da se u narednoj godini vrate u svoje domove i da u njima dočekaju sljedeći Božić“, poručio je ravnatelj Penava.

Božićnom darivanju nazočile su i izaslanice zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića: pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić i voditeljica Službe za upravljanje ljudskim resursima u Upravi Zagrebačkog holdinga Željka Šurbek Deduš.

Najčitaniji članci