Obavijesti

News

Komentari 9

Bosilj: SDP je dobio većinu mandata u Gradskom vijeću

Bosilj: SDP je dobio većinu mandata u Gradskom vijeću

Prema podacima kojima raspolaže SDP, njihova lista na izborima za Gradsko vijeće Grada Varaždina osvojila je natpolovičnu većinu mandata

VIDEO

O tome je u izbornom stožeru SDP-a izvijestio gradonačelnik Bosilj ustvrdivši da će SDP prema dosadašnjim podacima kojima raspolažu imati 11 ili 12 vijećnika u novom sazivu Gradskog vijeća.

„Zahvaljujem se sugrađankama i sugrađanima koji su izašli po ovom kišnom danu i odradili svoju građansku dužnost i rekli su svoje. A oni su rekli.- dozvolite našem gradonačelniku da radi svoj posao", rekao je  Bosilj.

Istaknuo je da više "neće biti moguće sve one opstrukcije koje su dosad radili u Gradskom vijeću",  jer je lista SDP-a koju je predvodio sa zamjenikom Miroslavom Markovićem i direktorom Varkoma Brunom Isterom i ostalima s liste, dobila natpolovičnu većinu mandata u Gradskom vijeću koje ima 21 vijećničko mjesto.

Dodao je kako nema potrebe za koalicijama, no SDP svim političkim opcijama pruža ruku suradnje, osim ljudima s Nezavisne liste Ivana Čehoka.

„Svima su otvorena moja vrata i možemo raditi u interesu svih građana. Vjerujem da će grad Varaždin konačno prodisati punim plućima i da ćemo konačno moći donijeti proračun i da će taj proračun riješiti bale koje 18 godina zagađuju ulaz u grad”, zaključio je Bosilj.

U prošlom sazivu Gradskog vijeća SDP je imao pet mandata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...