News

Komentari 8

Božićnom partyju 24sata se pridružio i DJ David Morales

Božićnom partyju 24sata se pridružio i DJ David Morales

S Božićnim tulumom počeli smo slaviti i svoj 10. rođendan. Rođendansko slavlje protegnut će se na cijelu 2015. za koju Vam pripremamo mnoga iznenađenja

Na najuzbudljivijem božićnom tulumu u Zagrebu, u organizaciji 24sata, sa tisuću prijatelja i poslovnih partnera, počeli smo rođendansko slavlje prvih 10 godina najboljih novina.

Okrugli rođendan slavit ćemo cijelu sljedeću godinu, a vjerne poslovne partnere za početak smo počastili u diskoteci The Best nastupom jednog od najboljih svjetskih DJ-eva, Davida Moralesa. Dobitnik Grammyja zagrijao je plesni podij najvećim hitovima, a za blagdansko ozračje pobrinuo se pravi Djed Božićnjak. On je pomogao Styrijinom direktoru za Hrvatsku i predsjedniku Uprave 24sata Borisu Trupčeviću da podijeli nagrade na božićnoj tomboli. 

Djed Božićnjak sretne je ruke bio za Croatia zdravstveno osiguranje za koje je izvukao nagradu inovativnog formata oglašavanja na novinskom posteru A2 formata koji je 24sata nedavno lansirao na domaće tržište. Croatia osiguranje dobilo je fiksnu pasicu na naslovnici najposjećenijeg portala u Hrvatskoj, 24sata.hr, koju će vidjeti 400.000 ljudi i koja će se u danu prikazati čak 900.000 puta. Sretni dobitnik bio je i Technomarket koji će se cijeli tjedan na našem mobilnom portalu reklamirati takeover bannerom koji se prikazuje na cijelom zaslonu mobitela.

Petar Glebov / PIXSELL

- Ovim božićnim partyjem počinjemo slaviti naših 10 godina. Deset godina najčitanijih i najtiražnijih dnevnih novina u Hrvatskoj. Na početku, u ime tima 24sata i sebe osobno, želim vam zahvaliti na suradnji u proteklih 10 godina i na vašoj vjernosti u tom cijelom razdoblju. Prije 10 godina, otprilike u ovo vrijeme, počeli smo kao vrlo mali tim od svega nekoliko ljudi. Počeli smo u prostorijama naše tiskare i u međuvremenu smo vrlo brzo izrasli u najjači medijski brand i najveću multimedijsku kuću u Hrvatskoj s više od 20 brendova i izdanja u našem portfelju. Nismo na tome stali, pokrenuli smo i internet supershop Mondo, najzabavniju mobilnu mrežu 24mobi i mnoge druge inovativne projekte. Prošle godine u jesen kladio sam se na Weekend Media Festivalu da će naša naklada ove godine biti 20 posto veća, no na žalost u tome nismo uspjeli, a ja sam se morao ošišati na irokezu. Ali zadovoljni smo jer imamo čitanost naših novina koja je čak dva i pol puta veća od bilo kojih drugih novina u Hrvatskoj. Ove godine više se neću kladiti, ali ćemo za 2015. jamčiti nakladu od 100.000 primjeraka. Međutim, novine nisu jedino što radimo, kao najveći digitalni izdavač u Hrvatskoj, najavljujemo već u siječnju veliki relaunch našeg portala 24sata.hr, vodećeg portala u Hrvatskoj, počet će ga s novim mobilnim portalom, koji će biti zaista nešto revolucionarno na ovom tržištu. To će biti portal koji će prvi na hrvatskom tržištu nuditi funkciju  personalizacije za korisnike i preciznog targetiranja za oglašivače. Također, vrlo brzo ćemo vas pozvati da s nama proslavite jedan veliki okrugli broj, a to je jedan milijun Facebook fanova 24sata. Naših 10 godina ćemo slaviti tijekom čitave 2015. godine tako da možete očekivati mnogo iznenađenja, kazao je Trupčević.

Najčitaniji članci