News

Komentari 39

Božinović o uznemiravanju dvije policajke: Dijeli se fotografija jedne od njih, policija istražuje

Božinović o uznemiravanju dvije policajke: Dijeli se fotografija  jedne od njih, policija istražuje

Dvije policajke prijavile su načelnika za seksualno uznemiravanje. Na Facebooku je osnovana zatvorena grupa podrške njemu u kojoj se dijeli fotografija jedne od njih. Zasad ni jedna nije imala neugodnosti

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je na konferenciji za novinare oko korone i slučaj seksualnog uznemiravanja u policijskoj postaji na području Dubrovnika. 

U zatvorenoj Facebook grupi podrške načelniku kojeg su dvije policajke optužile za uznemiravanje počela se dijeliti fotografija jedne od njih. Božinović je potvrdio da policija ima saznanja o dijeljenju fotografija te da provjeravaju to. 

- Utvrđeno je da nijedna zbog toga nije imala neugodnosti i tako treba i ostati - rekao je. 

- Diskrecijska je odluka načelnika policijske uprave o disciplinskom postupku. Danas je to počelo i u redu je da pričekamo da se to obavi - dodao je. 

U znak podrške načelniku je u nedjelju bio i prosvjed na koji su došli njegovi prijatelji, obitelj i kolege koji smatraju da ga se izlaže javnom linču. Ispred policijske postaje Dubrovnik okupilo se stotinjak ljudi. 

Božinović je rekao kako prosvjed nije bio prijavljen. 

- Dubrovačka policija će nakon što utvrdi tko je organizator poduzeti mjere iz svoje nadležnosti, sukladno zakonu o zaraznim bolestima - rekao je. 

Najčitaniji članci