News

Komentari 110

Braća prijetila da će ubiti cijelu obitelj, zapalili su i dječju sobu

Braća prijetila da će ubiti cijelu obitelj, zapalili su i dječju sobu

Nakon što je najstariji brat prijetio muškarcu pištoljem, njegov mlađi brat je došao u kuću oštećenikove kćeri. Tamo je benzinom zapalio dječju sobu. Braća su uhićena, a određen im je istražni zatvor

Čakovečki policajci uhitili su trojicu braće zbog brutalnih prijetnji ubojstvom i izazivanja požara, a sutkinja istrage odredila im je istražni zatvor zbog opasnosti da ne ponove kazneno djelo.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu provelo je prvo ispitivanje braće (33, 32, 27) zbog sumnje da su počinili kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari. 

Naime, sumnja se da su 8. kolovoza u mjestu kod Čakovca zaprijetili muškarcu da će ubiti njega i njegove sinove. DORH navodi da je 33-godišnjak repetirao pištolj prema muškarcu koji je pobjegao u kuću. 

Nakon što je taj muškarac uhićen zbog prijetnji, njegov 27-godišnji brat je ušao u kuću oštećenikove kćeri, polio benzinom namještaj u dječjoj sobi i zapalio ga te izazvao požar u kojem je izgorio namještaj, a oštećeni su prozori i zidovi kuće. 

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

Najčitaniji članci