Obavijesti

News

Komentari 5

Braća sletjela s ceste i u zadnji tren izašla iz auta prije požara

Unatoč teškim ozljedama uspjeli su izaći iz slupanog automobila prije nego što se on zapalio. Ozlijeđenima su pomogli djelatnici Hitne pomoći i vatrogasci

VIDEO

Nešto prije ponoći u ponedjeljak u mjestu Cage, nedaleko od Okučana dogodila se prometna nesreća u kojoj su tri muškarca zadobila teške i jedan lakše ozljede. Njih su se četvorica vozila iz Okučana i kod prometnog znaka koji označava ulazak u mjesto sletjeli su u kanal pored ceste i zabili se u kolni ulaz. 

Unatoč teškim ozljedama uspjeli su izaći iz slupanog automobila prije nego što se on zapalio. Ozlijeđenima su pomogli djelatnici Hitne pomoći i vatrogasci. 

- Automobilom je upravljao muškarac (42) kojemu je izmjerena koncentracija alkohola u krvi od 1,92 promila. Protiv njega ide kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko posavske. 

Neslužbeno doznajemo da se radi o braći, ili bratićima koji su prije nesreće bili u Okučanima kod vlasnika jednog kafića na roštilju. 

- Tijekom noći naš Hitni prijem primio je četvoricu ozlijeđenih muškaraca iz prometne nesreće. Jedan od njih je bio lakše ozlijeđen i obrađen je ambulantno, dvojica su zadržana na liječenju u našoj bolnici, a jedan je pred jutro prebačen na Odjel neurokirurgije u Opću bolnicu Dr. Josip Benčević u Slavonski Brod. Nitko nije bio životno ugrožen - rekao je dr. Darko Kikić, kirurg Opće bolnice Nova Gradiška.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.