Obavijesti

News

Komentari 50

Britanci u Zadru platili 800 kn za taksi: 'Spavali su besplatno'

Nakon što su došli u apartman, mladi britanski par rekli su iznajmljivaču Saši koliko su platili taksi. On je odlučio vratiti im novac za zadnju noć u apartmanu i dopustio da ostanu besplatno

VIDEO

Britanski turisti ostali su bez 800 kuna u Zadru nakon što im je taksist za 13 kilometara vožnje naplatio puno veći iznos od očekivanog. Iznos koji moraju platiti dobili su na takozvanom paragon bloku koji, kako tvrde zadarski taksisti, više ne bi ni trebao biti u upotrebi, javlja Dnevnik.hr.

Priča je ipak dobila sretan kraj jer je na put ovoj prevari stala ljudskost. Iznajmljivač kod kojeg je odsjeo mladi britanski par odlučio je kako zadnju noć u apartmanu ne trebaju platiti i vratio im je novac. 

- Prvi njihov dojam, prvo što su mi rekli, bilo je da su opljačkani. Ja sam ih pitao, kako, zašto? Oni su mi rekli da je taksi došao po njih i da ih je dovezao do mog apartmana i da im je naplatio 800 kuna - rekao je iznajmljivač Saša za Dnevnik.hr. 

Kad je čuo što se dogodilo, pao mu je mrak na oči, tvrdi Saša. Dodaje kako mu je bilo jako neugodno i da nije znao što im reći. Posebice kada je vidio račun ispisan rukom. 

- Paragon blokove više nitko ne koristi - rekao je jedan zadarski taksist. No, očito ih još netko koristi i to da prevare turiste. 

Ipak, iznajmljivač Saša se nada da će paru Zadar ostati u lijepom sjećanju, posebice jer im zadnju noć u apartmanu nije ni htio naplatiti te im je vratio novac. Val dobrote se proširio pa su se ubrzo javili ljudi koji su se ponudili da će mladi par besplatno odvesti i do zračne luke u Zemuniku. 

Foto: Ilustracija 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca