Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Britanka imala 8 pobačaja i onda čudom rodila curicu

Sarah Whitman (37) iz Banburyja nakon 15 godina i osam pobačaja uspjela je ostati trudna i carskim rezom u 38. tjednu roditi kćer Mayu

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
0 komentara

Činilo se da nikad muž Martin i ja nećemo imati dijete. A onda se rodila Maya. To je bilo pravo čudo, priča Sarah, koja od 1991. godine pokušava ostati trudna. Tijekom svih ovih godina pobacila je osam puta, i to najčešće u 12. tjednu trudnoće.
Nakon trećeg pobačaja otišla je kod doktora na pregled krvi kako bi se vidjelo postoji li neka medicinska prepreka zbog čega ne može zadržati plod. Doktori nisu pronašli ništa pa je par Whitman zaključio da jednostavno nemaju sreće.
Nakon četvrtog pobačaja Sarah je počela vjerovati kako nešto sigurno nije u redu. Tada su joj liječnici u Londonu dijagnosticirali rijedak poremećaj gdje imunološki sustav smatra kako je fetus strano tijelo i zbog toga ga stalno odbacuje.
- Mislila sam da sad postoji mogućnost trudnoće jer su doktori znali u čemu je problem, ali onda sam još tri puta pobacila - dodaje Sarah. Kad su se odlučili na posljednji pokušaj 2006. godine, plod je izdržao. Nakon 22. tjedna postalo je riskantno, ali izdržala je. U 38. tjednu trudnoće doktori su carskim rezom na svijet donijeli Mayu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message