Obavijesti

News

Komentari 115

Brkić: Osjećam se kao da me tramvaj udario. Isprika svima

Brkić: Osjećam se kao da me tramvaj udario. Isprika svima
1

Ispričao se vozačici tramvaja broja 11 te svim putnicima u njemu, te ostalim građanima koji su zbog nesreće imali neugodnosti u prometu. Zahvalio je liječnicima, policiji i svim ostalim službama na brzoj reakciji.

VIDEO

Potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić na svom se Facebooku osvrnuo na jučerašnju prometnu nesreću.

Podsjetimo, Brkić se na križanju Ilice i Medulićeve ulice Audijem A6 zabio u ZET-ov tramvaj broj 11.

Brkić je poručio kako je u nesreći zadobio lakše ozljede te da je jutros pušten kući. Kaže da se osjeća "kao da ga je tramvaju udario", ali da je dobro. Ispričao se i vozačici tramvaja broj 11, svim putnicima u njemu, te ostalim građanima koji su zbog nesreće imali neugodnosti u prometu. Zahvalio je liječnicima, policiji i svim ostalim službama na brzoj reakciji.

"[ISPRIKA SVIMA ZBOG NEUGODNOSTI NA MJESTU PROMETNE NEZGODE]

Poštovani prijatelji,kako bih otklonio sva moguća nagađanja i u ovom trenutku zbog nemogućnosti odgovaranja na sve Vaše pozive i poruke, a i radi javnosti odlučio sam se obratiti ovim putem.

Kako su mediji već izvijestili, jučer sam na križanju Medulićeve ulice i Ilice doživio prometnu nezgodu, na sreću bez težih posljedica. Nakon obavljenih liječničkih pretraga otpušten sam jutros iz bolnice, nalazim se doma, jedino što se osjećam je "kao da me tramvaj udario"😂

Još jednom zahvaljujem dragom Bogu što je sve prošlo bez težih posljedica, osjećam se dobro, a ovim putem ispričavam se vozačici tramvaja br.11 gospođi Marijani, svim putnicima u tramvaju, vozačima i pješacima u prometu koji su jučer imali neugodnosti na mjestu događaja.

Zahvaljujem liječničkom osoblju, hrvatskoj policiji i drugim službama na brzoj intervenciji i pruženoj pomoći. Veliko ljudsko HVALA svima od ❤️", objavio je Brkić.

 

Iz policije nisu rekli tko je kriv za nesreću. Rekli su tek kako je Brkić skrenuo ulijevo te da je prednjim dijelom vozila naletio na tramvaj. Ni on ni vozačica tramvaja, kažu, nisu bili pod utjecajem alkohola. 


"Jučer, 6. srpnja, oko 18.35 na raskrižju Ilice i Medulićeve ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil i tramvaj. Očevidom je utvrđeno da je 47-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka Medulićevom u smjeru sjevera.

Dolaskom do Ilice skrenuo je ulijevo te je prednjim dijelom vozila naletio na prednji desni dio tramvaja linije 11 kojim je upravljala 46-godišnjakinja. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 47-godišnji vozač osobnog automobila, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC-u Sestre milosrdnice.

Kod oboje vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu", javili su iz PU zagrebačke.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C