Obavijesti

Promo sadržaj

Brutalni Crni vikend u Elipsu

Brutalni Crni vikend u Elipsu
1

Nije sve tako crno! Samo ovaj vikend - CRNI VIKEND U ELIPSU! Brutalni popusti, čak do 50% u razdoblju od 15.11. Do 18.11.2018.!

Iz ponude izdvajamo:

Philips PUS7303 seriju Ambilight televizora, Samsung UE NU 7402 seriju i Sony XF 7596 BAEP seriju Android televizora, Hisense H50A6140 Smart UHD TV.

Za sve koji razmišljaju o kupnji novog mobitela, na sniženju su Samsung i Huawei pametni telefoni i dodatna oprema za obje marke. 

Oduvijek ste htjeli Segway? Sad je prilika da nabavite miniLITE, miniPRO i One S2 po odličnim cijenama!

Svi koji trebaju kućanske aparate, uštedit će na Hisense RQ562 Multi Door hladnjake u inox, crnoj ili bijeloj boji te na odabranoj Grundig i Beko bijeloj tehnici.

Od malih kućanskih aparata, pronaći ćete Dirt Devil i Bosch usisavače, male kuhinjske aparate, Braun parne stanice, glačala, blendere te Philips parne stanice i male aparate za kuhinju po sjajnim cijenama. 

Super ušteda na određenim modelima HP, ACER, DELL i LENOVO prijenosnih računala. Uz vrhunska prijenosna računala, sniženi su i određeni modeli monitora SAMSUNG, LENOVO i DELL.

Šareni popusti se protežu i kroz GAMING proizvode, ALIENWARE tipkovnice i miševi, KROM, OZONE, ROCCAT gaming periferija, DRIFT stolice. Nintendo DODACI za SWITCH konzolu, vrhunski NACON official gamepad-i za PlayStation 4 i PC te E-BLUE gaming periferija!

Od artikala za osobnu njegu izdvajamo – određene modele Valera aparata za kosu, Silk'n proizvodi za depilaciju i njegu kože, odabrani Braun brijači, trimeri i epilatori, Oral-B četkice te određeni Philips beauty aparati.

Osim toga, na sav ostali asortiman koji nije na akciji za crni vikend dobijete 10% popusta! Požurite u Elipso od 15.11. do 18.11.2018. i brutalno uštedite! 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.