Obavijesti

News

Komentari 22

Brutalno ubojstvo u Podgorici: Došetao s maskom i upucao ga

Brutalno ubojstvo u Podgorici: Došetao s maskom i upucao ga
1

Na snimci se može vidjeti krupan, visoki muškarac, obučen u crno, sa kapuljačom na glavi i silikonskom maskom na licu kako prilazi stolu za kojim Miodrag Kruščić. Kruščić ustaje od stola, ali ubojica puca...

VIDEO

Prije desetak dana nepoznati muškarac je u podgoričkom naselju Stari aerodrom pucala na Miodraga Kruščića, vlasnika poznate diskoteke 'Beagle'. I dok policijska istraga još traje, pretpostavlja se kako je Kruščić nova žrtva rata crnogorskih mafijaških klanova, a iz policije je potvrđeno da je Kruščić bio u poslovnim odnosima sa ljudima za koje se sumnja da imaju veze sa pripadnicima 'škaljarskog' klana. 

U međuvremenu, Kurir je objavio snimku brutalne likvidacije, a na snimci se može vidjeti krupan, visoki muškarac, obučen u crno, sa kapuljačom na glavi i silikonskom maskom na licu kako prilazi stolu za kojim Miodrag Kruščić sjedi sa novinarkom podgoričkih Vijesti i puca u njega. 

Odlučnost ubojice

Kruščić, koji ga je primjetio kako dolazi kroz prolaz zgrade, ustaje od stola, ali ubojica već puca u njega. O odlučnosti ubojice najbolje govori podatak i da je Kruščić, ranjen, pokušao pobjeći ali je nakon dva-tri metra pao na travu. Ubojica mu tada prilazi i u njega ispaljuje još hitaca, a potom odlazi istim putem odakle je došao. 

Novinarka podgoričkih vijesti pokušavala se skloniti od ubojice te je ozlijedila glavu udarivši u staklo koje se polomilo.  

Tipična mafijaška likvidacija: Uništili dokaze

Okupljeni stanari zgrade i gosti kafića pokušali su pomoći Kruščiću koji je još davao znakove života i u trenutku kada je stigla ekipa Hitne pomoći.  Dok su se liječnici borili za njegov život, istražitelji su dobili dojavu o VW Golfu u plamenu na Ćemovskom polju. 

Kako piše Kurir, odmah je bilo jasno o čemu je riječ. kao i u slučajevima ranijih likvidacija, ubojica je s najmanje jednim pomagačem pobjegao automobilom, a onda su ga polili benzinom i zapalili. Vjeruje se da su dalje pobjegli drugim vozilom.

Snimku brutalnog ubojstva pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu