Obavijesti

Promo sadržaj

Brzi vodič za odabir idealnog uređaja za čišćenje lica

Brzi vodič za odabir idealnog uređaja za čišćenje lica
3

Svoja si i drugačija. Već dobro znaš što želiš, i tvoja koža također. Sada još samo trebaš odlučiti koji uređaj za napredno čišćenje i anti-age masažu lica odabrati, a mi ćemo ti pomoći. Kratko i bez kompliciranja, jer ljepota je - u pročišćenosti

Ako ti je ozbiljno stalo do njege kože, vjerojatno si već čula za revolucionarni T-Sonic™ uređaj za čišćenje i masažu lica protiv bora po imenu LUNA 2. Minuta čišćenja dvaput dnevno, minuta masaže i blistavi rezultati neće izostati! Kako svaki tip kože zaslužuje jednaku priliku da zablista, u LUNA 2 liniji uređaja švedskog beauty brenda FOREO pronaći ćeš četiri različita, specijalizirana modela. Lako ćeš ih prepoznati jer, osim različitog oblika, debljine i rasporeda super-nježnih silikonskih dodirnih točaka, svaka LUNA 2 ima svoju boju. U nastavku pročitaj za kojom bi trebala posegnuti, s obzirom na karakter svoje kože lica.

Predivno jednostavna

Ni presuha ni premasna, nego baš onakva kakva treba biti. Ako ti koža ne radi probleme i zahvalna je za svu njegu koju dobije, vjerojatno je riječ o normalnoj koži i nećeš pogriješiti ako odabereš ružičastu LUNU 2 - za normalnu kožu.

Buntovna i izbirljiva 

Ako s tvojom kožom nema ‘lako ćemo’ i često ti izbija crvenilo, moglo bi te zanimati da lila LUNA 2 ima posebno prilagođene, još nježnije i tanje dodirne točke na glavi četke. Kao i svaka LUNA, napravljena je posebnog silikona, 35 puta više higijenskog od standardnih četkica za čišćenje. Osim toga, njenih 12 podesivih intenziteta omogućuje ti da sama odrediš nježnost svoje njege.

Svestrana ili neodlučna

Na nekim mjestima naočigled suha, a na drugima ipak masna? Hm, tvoja je koža vjerojatno mješovitog tipa pa će joj najbolje odgovarati plava LUNA 2 s 3-zonskom glavom za čišćenje svih njenih lica.

Sjajna sama po sebi

Ako ti se koža pojačano masti, potrebna joj je i pojačana njega. Za tebe je mint-zelena LUNA 2 čije će plosnate dodirne točke dobro pročistiti proširene pore sklone začepljivanju. Ujutro i navečer. Ili nakon intenzivne fizičke aktivnosti.

Otkrij ljepotu svoje prirode

Kažu da nema ljepšeg od sretne, samopouzdane i samoostvarene žene. Nama su krasne i one koje sve to tek postaju. Zato posebno navijamo za ljude, organizacije, pa i brendove koji na bilo koji način podržavaju i osnažuju žene svih dobi u nastojanju da otkriju i izraze svoju individualnost te postanu sve što mogu biti. A mogu biti sve. Ti možeš biti sve! A, ako vjeruješ da će ti na tom putu pomoći izvrstan osjećaj u vlastitoj, čistoj i blistavoj koži - imamo nešto lijepo za tebe. U ožujku, mjesecu obilježenom znakom žena, potraži posebne popuste na FOREO LUNA uređaje za čišćenje kože u parfumerijama Douglas. Vidimo se tamo!    

      
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura