Obavijesti

News

Komentari 0

Brzo su ga potrošili: Novcem su obnovili kuću i kupili sitnice

Brzo su ga potrošili: Novcem su obnovili kuću i kupili sitnice
2

Marijana Zakoč (44) iz Virovitice jednim SMS-om osvojila je 10.000 kuna. Otrkila nam je kako se dvoumila hoće li poslati nagradu. I ranije je osvajala nagrade u našim igrama. Lani u prosincu osvojila je mobitel

VIDEO

Sve sam potrošila, rekla nam je Marijana Zakoč (44) iz Virovitice. Ona je u siječnju u nagradnoj igri 24sata “10 dana - 100 nagrada” za pretplatnike osvojila 10.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Nije joj bilo teško odlučiti na što će potrošiti dobitak. Iskoristila ga je kako bi malo obnovila svoj dom te je kupila neke uobičajene stvari.

- Kupila sam vrata, prozor i peć na plin te neke kućne potrepštine, poput hrane i sredstava za čišćenje - ispričala nam je Marijana. Jako se iznenadila kad je saznala da je osvojila toliki iznos, a da nije bilo te nagrade sigurno ne bi mogla napraviti ovakve promjene u kući.

- Dvoumila sam se hoću li poslati poruku. U tom razdoblju nisam imala posao, a suprug ima minimalac, pa nema šanse da bih si sve to mogla priuštiti - objasnila je naša sretna dobitnica.

Marijana je pretplatnica 24sata i sudjeluje u baš svim našim nagradnim igrama, a novac na potrošačkoj kartici nije joj bio jedini dobitak.

- Volim rješavati križaljke u novinama pa sam slala SMS-om točna rješenja. Imala sam sreće u tome, pa sam u prosincu prošle godine osvojila mobitel mean IT - ispričala nam je Marijana.

Nabrojila nam je sve nagradne igre u 24sata u kojima je sudjelovala u posljednje vrijeme, no najviše je zanima skorašnje izvlačenje za Hyundai i10. Nestrpljivo ga iščekuje, iako ona sama nije vozačica. Naime, voljela bi osvojiti automobil jer je njezin sin (21) nedavno položio vozački ispit pa bi mu novi Hyundai dobro došao.

- Bilo bi zaista savršeno da me sad izvuku za taj automobil. Kad bih to dobila, ne bih se žalila da nikad više ništa ne osvojim - zaključila je Marijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici