Obavijesti

News

Komentari 21

'Budimo iskreni, ako Vi možete voditi Sabor, zašto ja ne bih mogao voditi cijelu Hrvatsku?'

'Budimo iskreni, ako Vi možete voditi Sabor, zašto ja ne bih mogao voditi cijelu Hrvatsku?'

Zoran Milanović neće doći na konstituirajuću sjednicu sabora u srijedu pa Dario Juričan predlaže da se pozove njega kao bivšeg predsjedničkog kandidata...

VIDEO

Zoran Milanović neće doći na konstituirajuću sjednicu sabora u srijedu.

Tim se povodom šefu sabora Gordanu Jandrokoviću obratio Dario Juričan. Predlaže da se pozove njega kao bivšeg predsjedničkog kandidata:

ZOX SE UMORIO, TU SAM!

Poštovani predsjedniče Sabora, cijenjeni gospodine Gordane Jandrokoviću!

Naš izabrani predsjednik Zox se probudio te priopćio da neće doći na svečanu sjednicu Sabora. Time je već u ovih prvih par udarničkih mjeseci dosegnuo predviđenu petogodišnju količinu zoranizama.

Eto umorio se i treba mu malo odmora, barem do kraja ljeta, kako bi sa svojim čuvarima i ostalom pratnjom popunio prazne nam jadranske plaže i bolje restorane.

Situacija je neizvjesna, ali ne očajavajte, nije nerješiva.

Ovo su, prema izbornim rezultatima, Zoxove moguće zamjene:

Kolinda Grabar Kitarović primljena je napokon u Međunarodni olimpijski komitet. Sada će ponovo moći ulaziti u znojne muške svlačionice. To je sve što ju zanima, a Sabor namjerava gledati na TV, tako da ništa od nje.

Miroslav Škoro se, nakon onog mandata u kvoti vašeg HDZ-a, eto napokon dočepao mjesta saborskog zastupnika, pa bi kao predsjednik RH bio u sukobu interesa. Uostalom, njega više zanima neki ozbiljniji parking u centru. Ako imate info, molim ponudu u Škorin vječito gladni inbox.

Dario Juričan ima novi show
Dario Juričan ima novi show

Mislav Kolakušić izgubio se negdje u bespućima Bruxellesa. Navodno je tražio antikvarijat s Duceovim drangulijama. Od tada više nije viđen, a nije ga nitko niti tražio.

Kao što vidite, nitko od gore navedenih nije u stanju ili u mogućnosti doći.

I ostajem vam samo ja, kao utješna nagrada. Ali budimo iskreni - ako Vi možete voditi Sabor, zašto ja ne bih mogao voditi cijelu Hrvatsku?

Stoga očekujem poziv na svečanu sjednicu Sabora.

Na rubu te sjednice porazgovarat ćemo o našim zajedničkim projektima:

Vodiču za jačanje korupcije, oslobađanju Rezača etiketa montiranih sudskih procesa, proglašenju časnog Damira Borasa akademikom. Također ćemo pohvaliti glavnog urednika Brunu Kovačevića što ne pušta u eter HRT-a emisiju Labirint. I za kraj ćemo dogovoriti da me ubacite u onu grupu koja dobiva pinku za „informiranje opće javnosti o aktivnostima u stvaranju pozitivne poduzetničke klime u RH“. Volim taj fimimedijski miris novca i želim svoj dio.

Gordane znajte - kad jednog dana visoko podignemo pobjedničku zastavu korupcije, na njoj će biti i kapljica vašeg znoja!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.