Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Buknule dvorišne zgrade: 'Gori nakupina otpada ispred kuće'

Dojavu o požaru karlovački vatrogasci zaprimili su 20.21. Gašenje je još u tijeku, ali nitko nije ozlijeđen. Zapalio se otpad kraj obiteljske kuće, a vatra se proširila na pomoćne zgrade

3 komentara

Već na udaljenosti od četiri ili pet kilometara vidjeli smo gusti crni dim ispred nas iako je pao mrak, ali na jakoj mjesečini jasno se vidjelo da nešto gori. Kad smo ušli u mjesto, činilo nam se kako nečija kuća gori. U blizini mjesta gdje je gorjelo, bila je Hitna pomoć, vatrogasci još nisu bili stigli - rekla nam je čitateljica koja je snimila požar u mjestu Tušilović u Karlovačkoj županiji. Čitateljica se vozila cestom koja prolazi tim mjestom na putu iz Ogulina prema Petrinji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kaže, u autu su osjetili jaku toplinu. 

- Tih nekoliko trenutaka dok smo prolazili kraj mjesta požara, osjetili smo strašnu vrućinu u automobilu. Požar je izgledao poprilično velik - rekla nam je čitateljica. 

Iz javne vatrogasne postrojbe Karlovac potvrdili su nam kako su zaprimili dojavu o požaru u 20.21. 

- Prema prvim informacijama, zapalila se nakupina otpada kraj obiteljske kuće. Plamen je zahvatio i objekte u dvorištu. Za sada držimo vatru pod kontrolom - rekli su nam iz JVP Karlovac. Na mjesto požara upućen je 21 vatrogasac sa šest vatrogasnih vozila. Požar se još gasi. 

Požar je oko ponoći bio potpuno pod kontrolom. Vatrogasci su ugasili otvoreni plamen, koji, nasreću, nije zahvatio kuće. 

- Kolege razgrću požarište i kontrolirat ga tijekom noći - rekli su nam iz JVP Karlovac. 

Možda vas zanima i ovo:
Message