Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bulj: "Ne bori se ovako protiv Mamića i ostalih huligana..."

Huligani su 'zabili nož u leđa' cijelom hrvatskom narodu. Ne bori se na ovaj način protiv Mamića i ostalih huligana u skupim odijelima koji se prse u svečanoj loži, objavio je Bulj

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
398 komentara

Ne prestaju reakcije na baklje na terenu i nerede na nogometnoj utakmici između Hrvatske i Češke u Francuskoj.

Cvrtila: Osiguranje je krivo za ovaj čin, ali problem je puno širi

Komentirao ih je za Dnevnik HRT-a i Vlatko Cvrtila, stručnjak za sigurnost.

- Kada govorimo o samome činu, krivi su oni koji su osiguravali ovaj sportski događaj, nisu smjeli dopustiti da tako nešto prođe kroz sigurnosne provjere i da se onda organizirana skupina pojavi na tribini i počini ono što je počinila. No, mi uvijek govorimo o tom fenomenu i samome činu i promatramo onoga tko je neposredno kriv ili odgovoran, bolje reći odgovoran. Problem huliganizma nije jedna utakmica, nije jedan sportski događaj - on je puno širi, to nije samo problem Hrvatske - rekao je Cvrtila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vezano uz sportske događaje, dodaje Cvrtila, već smo ranije vidjeli na europskom prvenstvu, to je problem drugih država, ali i svih sportskih natjecanja.

- Prema tome, ne može se sada upirati prstom samo u jednu osobu, u jednoga aktera i tražiti njegovu odgovornost, to je puno širi problem i treba se ozbiljno s njime suočiti - rekao je Cvrtila.

Bulj osudio nerede, ali:  'Otpor je potreban u borbi protiv huligana u skupim odjelima iz svečanih loža'

Još u subotu se na nerede osvrnuo i Mostovac Miro Bulj. 

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti: 

'Huligani su zabili nož u leđa igračima, navijačima i cijelom hrvatskom narodu. Ne bori se na ovaj način protiv Mamića i ostalih huligana u skupim odijelima koji se prse u svečanoj loži. Jučer su huligani pred cijelim svijetom osramotili igrače i istinske navijače. Oni su ,,zabili nož u leđa'' cijelom Hrvatskom narodu. Otpor je potreban u borbi protiv nogometnih huligana u skupim odjelima iz svečanih loža, ali ne na ovakav sramotan način...'

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Message