Obavijesti

News

Komentari 2

Bulj odlučio da će volontirati kao novi gradonačelnik Sinja

Bulj odlučio da će volontirati kao novi gradonačelnik Sinja
1

Miro Bulj je dostavio Obavijest o načinu obnašanja dužnosti gradonačelnika Grada Sinja i obavljat će svoj posao bez naknade sljedeće četiri godine

Gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, koji je u drugom krugu lokalnih izbora uvjerljivo pobijedio kandidata HDZ-a Igora Vidalinu, odlučio je da će gradonačelničku funkciju obavljati volonterski, bez ikakve naknade, prenosi Dalmacija Danas.

- Sukladno odredbama članka 90. st. 1. i st.2. Zakona o lokalnoj i regionalnoj (područnoj) samoupravi, gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj u zakonom ostavljenom roku dostavio je Obavijest o načinu obnašanja dužnosti gradonačelnika Grada Sinja - objavljeno je na stranici Grada Sinja.

Bulj napojio krave koje su na suncu ostavljene bez vode: 'Ovu sramotu više neću tolerirati'
Bulj napojio krave koje su na suncu ostavljene bez vode: 'Ovu sramotu više neću tolerirati'

Bulj, osim što je gradonačelnik Sinja, izabran je i kao vijećnik u skupštini Splitsko-dalmatinske županije, te je saborski zastupnik MOST-a u Hrvatskom saboru.

Podsjetimo, Bulja su na početku mandata već dočekali problemi. Naime, od dolaska novog gradonačelnika i preuzimanja vlasti većina zaposlenih je na godišnjem. Osim toga ističe kako nije dobio izvješće o financijama i projektima grada.

- Pročelnik ureda, moj protukandidat Igor Vidalina zadužen za društvene djelatnosti, sport i vrtiće, pa pročelnik za komunalu, prostorne planove i EU fondove i pročelnica za financije plus devet zaposlenika, svi na godišnjem! - rekao je početkom ovog mjeseca za Slobodnu Dalmaciju.