News

Komentari 72

Bulj napojio krave koje su na suncu ostavljene bez vode: 'Ovu sramotu više neću tolerirati'

Bulj napojio krave koje su na suncu ostavljene bez vode: 'Ovu sramotu više neću tolerirati'

Ovakav nehuman odnos prema kravama na suncu po ovoj žegi više neću tolerirati. Okolo ih ima na desetine koje su na visokim temperaturama cijeli dan, poručio je Bulj

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj danas je donio vodu kravama koje borave u lošim uvjetima na sinjskom području. Vlasnici su ih ostavili na vrućinama zavezane bez vode i hrane, zavezane na lancima.

POGLEDAJTE VIDEO Bulj dao vodu kravama u nehumanim uvjetima

- Ovakav nehuman odnos prema kravama na suncu po ovoj žegi u neposrednoj blizini središta Sinj više neću tolerirati. Okolo ih ima na desetine koje su na visokim temperaturama cijeli dan, ostavljene bez vode. Ovo je sramotno - rekao je Bulj.

Dodao je da su mu građani rekli da se to događa već godinama, ali da nikad nitko nije reagirao, ni gradske ni veterinarske službe. Također je naveo da su ga upozorili da se to ne događa samo kravama, već i ostalim domaćim životinjama.

Bulj je iz obližnjeg bunara izvlačio vodu i u kantama ih donosio kravama, a preplašene životinje isprva mu od straha nisu prišle.

- Očekujem od nadležnih institucija da ovo sutra riješe. Ovo više neću tolerirati, naročito ne u Sinju. Ovo se događa odmah pored grada - rekao je Bulj.