Obavijesti

News

Komentari 37

Busu otkazao mjenjač, vozač skrenuo u park i pregazio par

Busu otkazao mjenjač, vozač skrenuo u park i pregazio par
5

Tijana i Radomir vraćali su se u studentski dom. Bus je odjednom uletio u park velikom brzinom. Tijana je uspjela odgurnuti sestru, no nju i Radimira bus je zgazio

VIDEO

Strašna nesreće šokirala je u četvrtak navečer Beograđane. Autobus, koji je vozio Jovan S. (61), sletio je u park i ubio dvoje studenata Radomira (19) i Tijanu (22). Mladić je preminuo na mjestu, dok je Tijana podlegla ozljedama u bolnici.

Vozač Jovan je izgubio nadzor nad autobusom zbog kvara na mjenjaču. Autobus je počeo nekontrolirano ubrzavati. Kako bi izbjegao nalet na stanicu punu putnika naglo je skrenuo u obližnji park u kojem su bili mladić i djevojka, koji su se vraćali iz menze studentskog doma. Prije nego li je naletio na studente bus je okrznuo i parkirani auto. Zaustavilo ga je tek stablo u parku. 

- Išao je strašno brzo. Tijana je u zadnji čas odgurnula sestru, ali nažalost nije uspjela spasiti sebe. Čuli su se samo krici i zapomaganje. Pritrčao sam sa ženom iz obližnje radnje te smo joj pokušali pomoći. Ležala je u lokvi krvi, ali je još bila živa. Nije marila za sebe već je molila da pomognemo njenoj sestri koja je vrištala i bila u šoku zbog strašnog prizora - ispričao je za Press očevidac Bojan. 

Svjedoci nesreće kažu kako su ekipe hitne pomoći došle jako brzo. Pošto je u parku bilo toliko mračno jedva su uspjeli naći tijelo nesretnog mladića. Krvi je bilo posvuda. Tvrtka u čijem je vlasništvu autobus ponudila je pomoć obiteljima poginulih studenata. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.